<

На придбання квадрокоптерів військовим влада Іваничівської громади виділила не 600 тисяч, як ті просили, а лише 345

19:50 | 13.12.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
5884
/ коментарі 2

З бюджету Іваничівської селищної ради таки виділили кошти на придбання квадрокоптерів військовим. Щоправда, не 600 тисяч, як ті просили, а лише 345 тисяч гривень.

Нагадаємо, бійці однієї із військових частин ЗСУ звернулися до голови Іваничівської селищної ради Лідії Томашевської з проханням придбати три квадрокоптери, необхідні для виконання бойових завдань. Лист прохання, підписаний командиром військової частини, на черговій сесії селищної ради 29-го листопада озвучив депутат, який добровольцем захищав рідну країну від окупантів, Роман Чипинюк.

І ось на пленарному засіданні 7-го грудня це питання винесли на голосування депутатів. Однак, як вияснилось, Томашевська погодилась виділити на покупку квадрокоптерів лише 345 тисяч гривень. Адже саме така сума була прописана в проєкті рішення, винесеному на сесію. Хоча, за підрахунками Романа Чипинюка, три квадрокоптери вартують приблизно 600 тисяч гривень.

Зауважимо, що навіть ці кошти очільниця громади не хотіла виділяти. Їх дали лише завдяки наполегливості депутата Чепенюка, який за свою патріотичну позицію отримав від Томашевської “на горіхи”. Вона навіть погрожувала “натравити” на нього СБУ.

На придбання квадрокоптерів спрямують кошти від перевиконання прогнозу надходжень загального фонду бюджету.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця