<

На капітальний ремонт вулиці Єрьоміна в Іваничах планують витратити майже 7 мільйонів гривень: оголосили тендер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 3.08.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
458
/ коментарі 2

На капітальний ремонт вулиці Єрьоміна в Іваничах планують витратити майже 7 мільйонів гривень.

Іваничівська селищна рада оголосила про початок тендерної процедури щодо пошуку підрядників, які відремонтують цю дорогу. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій — 13-те серпня. І саме цього дня заплановано провести аукціон. Про це повідомляють на сайті Prozorro.

Очікувана вартість запланованих робіт – 6 мільйонів 956 тисяч 223 гривні. Розмір мінімального кроку пониження ціни – 1% від цієї суми, а це – 69 тисяч 562 гривні.

Відповідно до умов договору, який планують підписати з переможцем торгів, на вулиці Єрьоміна мають зробити капітальний ремонт, що включатиме: будівництво і влаштування фундаменту та покриття дороги і тротуарів, встановлення бордюр, бар’єрного огородження, дорожніх знаків, а також нанесення дорожньої розмітки.

Ремонтні роботи мають завершити до 31-го грудня 2022 року.

Гарантія на виконанні роботи триватиме 10 років.

На сайті Prozorro наголошують, що якість виконаних робіт повинна відповідати вимогам чинного законодавства.

Нагадаємо, цю вулицю в Іваничах вирішили ремонтувати, бо там наразі критична ситуація – асфальтного покриття немає взагалі. Для цього використають кошти як місцевого, так і державного бюджетів.




коментарів: 2
  1. Нормально да? на вулицю Миру минулого року витратили 1.5 млн грн теж робили тротуари і саму дорогу. Чого така різниця вартості??? Є багато інших вулиць де можна би було ще зробити дорогу це Спортивна, Залізнична, провулок Тихий, Лесі Українки, там теж немає дороги і дітки в школу йдуть, а на Спортивній щей Базар є де люди не місцеві приїзджають і на цей позор дивляться. Тобто на перелік інших вулиць немає грошей, а на якусь Єрьоміна аж 7 млн найшлося

    • А те що там школа, і діти після дощу не мають кудою пройти, то це нормально. Ціна цікава, тільки яку частину будуть робити, всю вулицю чи якийсь кусочок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя