<

В Іваничах цьогоріч відремонтують покриття на вулицях Грушевського та Єрьоміна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 26.04.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
39
/ 1 коментар

В Іваничівській громаді роботи з грейдерування та ремонту доріг розпочнуться після Великодніх свят. Цьогоріч поточний ремонт планують зробити на вулиці Грушевського та капітальний на вулиці Єрьоміна.

Про це під час сесії Іваничівської селищної ради розповіла голова громади Лідія Томашевська.

За її словами, цьогоріч планують відремонтувати одну з найбільших вулиць Іванич – Грушевського. Йдеться про поточний ремонт. Зараз триває документальна процедура. Попереду – проведення відкритих торгів, переможець яких і ремонтуватиме цю дорогу.

«Щодо вулиці Грушевського, яка найбільша в Іваничах, то вже приїжджали спеціалісти, які зробили дефектні акти. Процедура розпочата», – зауважила Томашевська.

Також цього року почнуть ремонтувати вулицю Єрьоміна. Уже визначили фірму, яка виготовлятиме проєктно-кошторисну документацію. Опісля поведуть тендерну процедуру закупівлі, яка і визначить, хто саме виконуватиме капітальний ремонт цієї дороги.

Як зазначила Лідія Томашевська, цю вулицю вирішили ремонтувати, бо там наразі критична ситуація – асфальтного покриття немає взагалі. Оскільки, йдеться про капітальний ремонт, який включатиме не лише асфальтування дороги практично з нуля, а й облаштування тротуарів та освітлення вулиці, то роботи можуть затягнутися на два роки і вартувати близько 5 мільйонів гривень.

«Ця вулиця знаходиться біля школи, то нею ходить багато людей. Тому вирішили робити саме її. Зараз по ній вже вже зроблена фізична зйомка. Чекаємо на виході документацію. Пускаємо її на експертизу і теж будемо оголошувати тендерну процедуру закупівлі. Вартість її ремонту може бути досить велика від 3,8 до 5-ти мільйонів гривень», – розповіла Томашевська.

Нагадаємо, під час комісії, яка передувала сесії, начальниця фінансового відділу Тетяна Бартновська розповіла, що збільшено обсяг державних асигнувань на програму «Утримання та розвиток транспортної інфраструктури». За рахунок цього 1 мільйон 400 гривень спрямують на капітальний ремонт вулиці Єрьоміна в Іваничах. Також на ремонт цієї вулиці перенаправлять 500 тисяч гривень з місцевого бюджету.

Ці зміни до місцевого бюджету погодили і депутати під час пленарного засідання.




один коментар
  1. Вулицю Миру такою самою довжиною, де теж не було асфальту зробили з тротуарами за 1 млн грн, а вже Єрьоміна в 5 разів дорожча виходить…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа