<

Мешканці Іванич повідомляють, що в селищі труять безпритульних собак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:38 | 24.02.2020 / Іваничі / /
Перегляди
12
/ коментарів 17

В Іваничах місцеві мешканці заявляють, що хтось отруює безпритульних собак.

Про це написала Марина Юраш у фейсбук і розмістила відео на якому видно, що безпритульна собака дивно поводиться, має явні порушення координації рухів, – передає Район.Іваничі.

«Знову травлять собак в Іваничах. Влада нічого не робить», – прокоментувала відео дописувачка.

З коментарів під відео зрозуміло, що потерпіли й інші безпритульні песики, проте деяких місцевим мешканцям вдалося врятувати.

От наприклад із собачкою, що на відео, запевняють, все добре: їй згодували з молоком сорбент.

Нагадаємо, на початку лютого повідомляли, що в селищі Іваничі задля безпеки мешканців відловлюватимуть безпритульних собак. Таку інформацію було оприлюднено на офіційному сайті Іваничівської селищної ради.




коментарів: 17
  1. Як би ви знали кількість свинок, теляток, корівок, кроликів, курочок, качечок і т.д, (смакота) які ні на дітей, ні на дорослих не нападали (зграями по 10 шт) і не кусали, а їх вбили і мало того ще і з’їли. І недай Боже тим *захисникам* пережити момент коли зграя біжить до нього та його дитини.

    • Вітя і дід, я так розумію це Федір Войтюк і ігорчик. Войтюк селещний голова ,до якого я звернулась в допомозі, і який від мене просто відмахнувся. Він в цей час вирішував як надати дозвіл для діброви відкрити елеватор , щоб травити Іваничи, а ще як продати будинок дитячої творчості. А Ігор тебе якраз добре знають,хто ти.

  2. Марина може собі забрати собачок додому і кормити . А по дорозі пси зграями не повинні бігати .

  3. Вова не повіриш, забрала 3 щенят від тварини, що якась падла накормила проти туберкульними таблетками. Скажіть, кого з людей в Іваничах вкусила безпритульна собака? І скільки жінок були побиті своїми чоловіками? Люди , це через вас світ гине, ви все руйнуєте і вбиваєте.

  4. Собаку і двох цуценя відкололи антидотом. Одним молоком не спасеш від отравлення. І вірте Бог накаже кожну людину, яка знущається над тваринами.

  5. Якби нелюди менше вивозили щенят від своїх домашніх нестерилізованих собак, то й не бігали би зграї псів по дорозі. А то потім тільки верещать, що страшно за дітей і на владу все спирають.

  6. Шановні дописувачі видання “Буг”, хто знає Марину Малахову(Юраш) той в цирку не сміється, а якщо серйозно , то шановна Марина зроби вдома притулок і люби тих собачок і котиків та хватить звинувачувати у всіх негараздах владу, почни з себе.

  7. Всіх тварин я і волонтери не зможуть забрати, це треба навчити людей їх не викидати.

  8. Шановна владо! Давайте разом подумаємо, як створити в Іваничах притулок для тварин. Із харчами люди точно допомагатимуть. Обговоріть це питання на черговій сесії.

  9. Люди, куди ми котимося, якщо із людини, якій небайдужа доля бездомних тварин, ми сміємося більше, ніж у цирку?

  10. В нашому селищі все добре , тільки не вистачає притулку для собачок . А Марина і діагноз встановила ( на око ) , і чим травили . Є літні , одиноко проживаючі люди , яким зараз важко . Може ліпше їм допомогти ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок