<

“Кулуарні інтриги”, – Людмила Лазаренко-Штикало про рішення депутатів облради щодо реорганізації школи-інтернату в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 21.12.2018 / Іваничі / /
Перегляди
99
/ Коментарі відсутні

Іваничівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат реорганізують шляхом приєднання до Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Таке рішення депутати підтримали 20-го грудня під час засідання 22-ї сесії Волинської обласної ради.

Коли питання школи-інтернату розглядали на сесії, Волинську обласну раду пікетували педагоги закладу.

Відео UA: Волинь

https://www.facebook.com/uavolyn/videos/vb.207448636057228/2338369302901339/?type=2&theater

Екс-директор школи-інтернату Людмила Лазаренко-Штикало вважає, що за рахунок коштів, які передбачалися на навчальний заклад, мають намір закрити фінансові “дірки” в області.

“У нас будуть збори з цього приводу і ми будемо вирішувати, як далі маємо поступати. Реорганізація неминуче призведе до закриття. Чому саме нашою школою з такою історією закривають дірки? Тут працюють молоді люди, в кожного проблема сімейна за плечима. Усе, що говориться про місця, які збережуться – ми в це не віримо, в ці казки. Мою долю спочатку вирішила комісія у складі 5-ти чоловік, а тепер взялися за школу. Це підкилимні рішення, кулуарні інтриги, можливо, політичні”, – відзначила Людмила Лазаренко-Штикало.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця