<

Іваничівська селищна рада планує зберегти та розширити дитячі гуртки, які функціонують в будинку «школяра»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:12 | 27.02.2020 / Іваничі / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Після завершення ліквідаційного періоду Іваничівська селищна рада готова прийняти на свій баланс Будинок дитячої та юнацької творчості (будинок «школяра») у складі комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради» і розширити дитячі гуртки, які там функціонують.

Про це йдеться на сайті Іваничівської селищної ради.

На даний час в структурі КЗ “Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради” передбачено гуртки різного спрямування: художньо-естетичного, науково-технічного, туристсько-краєзнавчого та інших (за потреби батьків та дітей).

У будинку “школяра” зараз працює чотири працівники: директор, заступник директора та два керівники гуртків. Іваничівська селищна рада готова працевлаштувати їх керівниками гуртків в “Центрі культури, дозвілля та спорту”.

Усі діти, які були вихованцями будинку “школяра”, зможуть і надалі відвідувати свої улюблені та, за бажанням, нові гуртки (наприклад, мовний, паперопластики, драматичний та інші) та досягати хороших результатів, а працівники закладу продовжити традиції, започатковані Будинком школяра”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Будинок “школяра” в Іваничах закривають? Що буде з установою для 165-ти вихованців

Як повідомляв голова ОТГ Федір Войтюк у коментарі БУГу, керівники гуртків Будиноку дитячої та юнацької творчості, будуть прийняті на роботу в Центр культури, дозвілля та спорту, однак не в статусі педагогічних працівників.

Нагадаємо:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя