<

«Фільм жахів для водіїв»: Інспектор Ляля перевірила шлях з Нововолинська до шахти «Бужанська» в Іваничівському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:16 | 8.09.2019 / Іваничі / /
Перегляди
60
/ коментар 21

6-го вересня Інспектор Ляля перевірила шлях з Нововолинська до шахти «Бужанська», який проходить через села Шахтарське, Бортнів, Бужанка Поромівської ОТГ Іваничівського району. Дорога, якщо можна її так назвати, небезпечна – на кожному кроці ями та вибоїни.

Знайти хоча б невеликий шматок дороги без пошкоджень – неможливо. Ляля не заздрить водіям, які щодня долають такі перешкоди.

Добиратися цією дорогою на роботу кожного дня змушені шахтарі. Вони не тільки важко працюють, а ще й мають хороший вестибулярний апарат. Бо Інспектора Лялю, яка тут їхала вперше, знудило.

На дорозі – глибокі вибоїни, зруйновані узбіччя та величезні ями, вимірявши які, Лялю навіть доводилось тримати, щоб вона не потонула.

Нагадуємо, що Інспектор Ляля в сидячому положенні має зріст 6 сантиметрів, тому для нас вона є своєрідним мірилом, що візуально показує, які глибокі та небезпечні вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більшеу хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).

Дорога настільки в жахливому стані, що Інспектор Ляля покликала на допомогу подругу. Працюючи вдвох, впоратися з усіма вибоїнами, все-одно не вдалося. Лялі втомилися міряти ями на шляху.

Після перевірки, Інспектор зробила висновок: дорога безперечно потребує капітального ремонту. Ляля обурена, що немає навіть мінімального ямкового.

Можливо гора, яку знайшла Інспектор Ляля, передбачена для майбутнього ремонту?




коментарів: 21
  1. Так цю дорогу і розбили перевантажені вантажівки з вугіллям у свій час…,a тепер цукрові буракі добивають..

  2. А хто відповідає за цю ділянку руху? Десь памятаю роки 2 тому якісь недоумки червоною породою засипали, то стало ще гірше ніж було!:) Вітер роздув, а решту дощем розмило в руде місиво. Хто відповідає за цю дорогу?

    • Тим хто за неї відповідає головне щоб костка рівно біля хати лежала, про що ви?

  3. не журіться, за пару місяців сніжком притрусить і ніяка “Ляля” жодної вибоїни не знайде…

  4. Поромівська ОТГ то “шарашкіна контора” халатність і некомпетентність скрізь !!! Робили дорогу на вїзді у Промів був скандал казали все буде прероблено і шо все затихло а дороги так і не доробили. Робили водопровід понищели дорогу наробили болота на всю зиму а врезультаті води і досі немає. А кошти на все потрачені собі премії виписані !!! Булоб добре як би редакція БУГу завітала до ОТГ можеб тоді шо і помінялось бо просто опускаються руки.

    • 1.Менше б дуже мудрі галасу робили. Була б дорога в Поромові.а зараз скільки разів ставлять на тендер ніхто робити не береться. 2.Поромів – своєрідне село. Все їм має хтось зробити. Колгосп, район, тепер Отг. А в селі куча фермерів які і вбили дорогу своїми фурами та тракторами. Світло і то отг проводило.Вода в частині села була ще з радянського союзу. Садок розвалили, клуб розвалили, ферму і свинокомплекс, тракторну бригаду – розтягнули. Подивитись хочаб на сусідні:Бортнів – самі проводили газ і воду, освітлення – виграли грант. Бужанка – зберегли клуб, зараз і відремонтували.

    • Шарашкина не Шарашкина, але зробила для сіл більше за тих 4 роки ніж попередні райони/сільські ради за 22.

      • Галас був бо все робилося не правильно і халатно. Фермери і фури платять податки і акциз і створють робочі місця на вашу думку вони повинні повітрям добиратися до полів??? Воду вже давно обіцяли закопали труби в землю понищили асвальт після себе не відремонтували води і досі немає а рови на дорозі є і це не халатність …. невже немає коштів на машину асвальту шоб полатати ямки на основній дорозі …то не компетентність !!!

      • А самий головний момент як громада має організовувати все то для чого тут влада за що вони получають зарплату куди вони йшли сісти і сидіти нічого не робити за гроші платиників податків. Раз пішли на посаду бутьте добрі і працюйте по совісті і організовуйте все !!!

  5. не… без окупантів не обійдеться.. пропоную об’явити війну амерам і здатися… може відремонтують…

    • Перебуваючи на грані адекватності ви все-таки зверніть увагу на текст. Там нема окупантів, нема війни не зрозуміло з ким, там є лише побита роками дорога.

        • Фермери теж їдуть із катками на поля в селі бужанка ,деруть асвальт ,через що добивають дорогу до решти!
          Нехай кожен починає з себе !

      • а війна там є… на цих дорогах йде війна між клятим соціалістичним минулим і щастливим капіталістичним сучасним.. дивлячись на дороги, розумієш – капіталістичне сучасне перемогло..

  6. І це Ви називаєте ямами? Попробували б заїхати в Сокаль Львівської області через Жвирку.

  7. Дорогу вбила шахта. Все вугілля аивозиться машинами. Але вона її і ремонтувати не буде. Бо сама збиткова. І отг цю дорогу не потягне. Вихід: шахту – інвестору, з умовою кап ремонту дороги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця