<

Федір Войтюк, Андрій Бадзюнь, Юрій Лазаренко – основні суперники на голову Іваничівської ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 29.10.2017 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ коментарі 2

Такі думки висловили перші виборці, які прийшли на дільниці, щоб віддати свої голоси за свого кандидата на голову Іваничівської селищної громади і депутата від свого округу. 

Нагадаємо, що на посаду голови громади претендують 5 кандидатів: Юрій ЛазаренкоФедір ВойтюкАндрій БадзюньАлла ЗінчукВадим Решетило.

Кандидатів на сільського голову  новоутвореної ОТГ висунули три політичні партії: ВО “Батьківщина” (Юрій Лазаренко), “УКРОП” (Федір Войтюк), ВО “Свобода” (Андрій Бадзюнь). Алла Зінчук та Вадим Решетило зареєстрорвані як самовисуванці.

Осіння негода: дощ і шквальний вітер не став перешкодою для свідомих жителів Іваничівської громади, які вболівають за неї. Вони прийшли першими, щоб віддати свій голос, бо поспішали на роботу або в інших  справах.

Один із виборців впевнений, що переможе Андрій Бадзюнь. Єдиним аргументом, який він висловив, що той його кандидат.

Інший виборець не розглядає Андрія Бадзюня як серйозного конкурента на селищного голову, а вважає, що серйозна боротьба буде між Федором Войтюком та Юрієм Лазаренком. 

На дільницях зареєструвались спостерігачі від кандидатів на селищного голову і депутатів, які спостерігають за виборчим процесом.

— Всі одинадцять дільниць відкрилося вчасно. Порушень зареєстровано не було. Скарг не надходило, – прокоментував початок виборчого процесу голова Іваничівської селищної виборчої комісії Олександр Приступа.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя