<

Ferrari вивела на тестування свій перший кросовер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:28 | 23.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Фотошпигуни помітили на тестах автомобіль, в якому впізнаються деталі кросовера Ferrari Purosangue.

Поки вузли і агрегати новинки тестують в чужому кузові серійної моделі Ferrari GTC4Lusso, – передає НВ.

У вересні Ferrari офіційно підтвердила роботу над першим в своїй історії кросовером. Уже відомо, що машина отримає переднемоторную компоновку і повнокероване шасі. А називатися модель буде Purosangue, що в перекладі означає “чистокровний”.

Судячи з відеоролика, який був знятий на території заводу Ferrari в Маранелло, вузли та агрегати Purosangue проходять дорожні і трекові випробування на базі серійного універсала Ferrari GTC4Lusso. Про це можна судити і за дорожнім просвітом, і за загальними пропорціями прототипу, який далекий від базового GTC4Lusso.

Ніяких офіційних даних про характеристики Ferrari Purosangue, природно, поки немає, але точно відомо, що проект кросовера не покинутий і італійська марка активно працює над новинкою. Імовірно, автомобіль побудують на новій платформі Front- and Mid-Engine Architecture і оснастять бензиново-електричною силовою установкою на базі двигуна V6.

З чуток, Purosangue отримає повний привід, нову, інноваційну підвіску з можливістю регулювання дорожнього просвіту, інформаційно-розважальну систему для задніх пасажирів і оновлену систему управління основними функціями автомобіля.

Очікується, що офіційний дебют Ferrari Purosangue відбудеться через кілька років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця