<

Екзит-пол: Зеленський набирає 30,4%, Порошенко другий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:20 | 31.03.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 36

Перший тур чергових президентських виборів 31 березня виграв шоумен Володимир Зеленський 30,4%, за ним іде Порошенко 17, 8%, Тимошенко – на третьому місці 14,2%.

Про це свідчать результати Національного екзит-полу станом на 18.00, оприлюднені після закриття виборчих дільниць, – повідомляє УП.

За Зеленського віддали голоси 30,4% опитаних українців.

Друге місце, згідно даних соціологів, посідає чинний президент Петро Порошенко з результатом 17,8%.

Третій результат показує лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко з 14,2% електоральної підтримки.

Директор фонду “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна наголосила, що це попередні результати – станом на 18-ту годину. Остаточні результати Національного екзит-полу стануть відомими о 23.00.

Доповнюється…

Національний екзит-пол проводили “Демініціативи”, КМІС та Центр Разумкова.




коментарів: 36
  1. 30.4 відсотки в межах України. Цікаво, а скільки розумово недосконалих проголосувало за веселого кандидата в межах Володимира та Нововолинська, щоб знати вірогідність зустрічі з ними.. Особисто в мене вони викликатимуть огиду і зневагу, хоч розумієш, що на хворих не можна ображатися.

    • За Юлю проголосував? Зустріч він хоче , клоун тут ти … хворий той хто хоче жити так дальше …

    • Тепер постає інше питання:Чи можна називати народ розумним, коли кожен третій голосує за, мягко кажучи, не зовсім розумного?

    • Не розумію вас
      Краще голосувати щоб знову “Жити по-новому”? Від такого нового життя взагалі жити не хочеться !
      Краще віддати свій голос за недосвідченого комедійна ніж голосувати за злодія брехуна та тирана!

  2. я вважаю що ”ображатися” треба на старих і досвідчених політиків які довели до того, що люди були вимушені голосувати за веселого кандидата. я вважаю, що вина лежить на них.

    • Згідний з тим, що більшість з тих 30 відсотків, це голос розпачу від тяжкого економічного становищ людей. А як же війна з Росією. Невже вас влаштовує, що цей кандидат поповзе на колінах просити путіна про мир? Не знаю як для кого, а для мене це принизливо.А коли чую цього веселого, що він меле язиком в ефірі, про його висери про політичну обстановку і шляхи вирішення проблем, то це нестерпний встид. Граблі з януковичем нічого не вчать.

      • А не принизливо коли матері оплакують синів, діти більше ніколи не побачать тата і дружина ніколи не обійме чоловіка? Від цього не боляче, так нормально? Як на мене краще мир яким би способом його не добитися ніж війна. А шо Порох зробив? Довів до бідності, відчаю і ворожнечі. Армію він зробив? З кожного працюючого він вираховує податок це заслуга народу а не його.

        • То давайте віддамо Путіну частину України, Скільки? По Дніпро чи по Карпати? І тоді буде мир.Може. Такі як ви проголосувавши за капітулянта, котрий готовий йти до Путіна і просити на колінах про мир, зрадили загиблих пацанів, котрі воювали за цілісність України. Ви ковбасники без честі та гордості – вороги України, а не патріоти і ганьба вам. Але розчарування не за горами. Тільки як вам потім дивитися в очі своїм дітям, яких наражаєте на бідність.Тільки вам цього не осягнути, бо почуття відповідальності за майбутнє і сорому вам не властиве. Краща недолугі і повільні реформи за Порошенка, ніж пропасть і хаос, який вас чекає попереду. Удачі вам з вашим обранцем.

          • вадік, ну як тобі пишеться з окопу ? виглянь, подивись – сепари не наступають ?

      • Які коліна,граблі,шо ти спереляку молотиш,не дивись як він меле язиком і не буде тобі встидно.

      • та не, всі бажають воювати з рашкою до перемоги…Тим більше, шо результати будуть вже скоро ! Пеця, вперед !

      • Ну перш за все веселий це не Янукович, по друге скоріше за все він сказав це на емоціях( тоді всі були в такому стані). Зараз він більш серйозніше почав до всього ставитись тому, що його тепер сприймають в серйоз.
        Добавлю лиш те що в мене вистачило мотивації і сміливості піти і проголосувати за нього і я впевнений якщо треба буде вийти на майдан проти нього то я теж це зроблю так само як більшість молоді котра за нього голосує. Отже залишається сподіватись на краще)

        • Любите майдани? Дивуюся з вас. Мало вам проблем з Януковичем було, так ще й створюєте нові проблеми з веселим кандидатом. Не сильно зачаровуйтесь, бо боляче буде розчаровуватись. А цього не доаго доведеться чекати. Це станеться, як тільки він виповзе з нірки на люди і почне говорити . І можу поспорити, що на теледебати з Порохом він не вийде, бо сцикун і просто тупа маріонетка коломойського. Рюкзак та теплу білизну можете купити вже зараз, якщо відповідаєте за свої слова.

          • Ну поживем побачим. Не будемо загадувати на перід…

          • Відразу видно маріонетку,яка присмокталась до корита…

    • А що, з 39 кандидатів більш розумних вже не було, що всі так були”змушені”? Чи вибирали братів по розуму? І шо там бля якась Україна

  3. А цікаво, скільки розумників проголосувало за кандидатів які довели країну до зубожіння? Огиду та зневагу викликають такі як ви….

    • Бажаю вам здоров”я. Але коли захворієте, то не думаю щоб ви були в захват,щоб вас лікували такі лікарі, які вчора були в лікарні прибиральницями. І хотів би я тоді бачити, як ви їм про свою огиду та зневагу розказували б.. “Рожденный ползать – летать не может”, бо вище голови не скочиш. Той випадок. І не двіться фантастичних фільмів про слуг народу, бо ,бачу, ускладнюють роботу головного мозку. 30 відсотків – цифра велика.

  4. Схоже на те що рано нам в Європу… Судячи з даних результатів екзитполу ми не доросли до їх рівня ментально. А хто доріс, той вже давно виїхав за кордон.

  5. Напевно все таки пора на чемодани. Якшо за диктора голосує 17%+ не дивлячись НА ЦЕ ВСЕ що є, це кінець. Юля теж профукала Пороху? Це шось странне теж! Хто за нього голосує? Ну нафіг жити з людьми у цій країні які Пороха просунули… Обєднуємось проти Пеці! Дороги назад нема. Забудьмо все….

  6. Не ображайте електорат дяді Зе і леді Ю – їх вже природа дуже сильно образила не давши ні краплі мізків, гідності і елементарного інстинкту самозбереження. Сьогодні ці створіння злили мою країну, повіривши Абіцянкам і недолугим шуточкам… Не виключено, що через трошки вони так само дружно “станут пєрєд Путіним на калєні єслі нада будєт” і за свою помилку будуть розраховуватись вже рублями. Шкода тільки хлопців, які загинули за нашу свободу. І дуже прикро, що у цьому випадку майбутнє моєї дитини залежить не тільки від мене, а від ватних фанатів 1+1. Щиро бажаю всім отримати те, на що вони заслуговують(

    • ну, якби пеця свою обіцянку про два тиждня виконав, то загиблих було набагато меньше.. але здаеться ви бажаете, шоб стало набагато більше.. заробляете на крові ?

  7. Шановні громадяни!Говорю вам ,як людина котра мешкає на заході України і перед тим також прожила на сході і побувала по іншим обл.нашої країни.
    Чому у вас таке агресивне ставлення до кандидата В.Зеленського,- комік,не економіст,малограмотний і т.д… Адже дана персона хоче сформувати команду у економічній сфері з громадян ,які дійсно будуть перейматись добробутом країни ,а не власним збагаченням.Невже ви готові й надалі терпіти оці знущання з нас.Потрібно давати можливість нашій країні почати усе з чистого листа,а не з ” власть змінилась міняю шапку” перебіженців від однієї партії до іншої.Невже ви настільки засліплені ,що не бачите того,як попередні президенти були вихідцями з одного блоку(партії)?!Вам добре живетьсятепер? :тарифи,ціни на товар продукти влаштовують? батракувати на інші країни- вас тримають за непотріб і дешеву робочу силу???.
    Потрібно будувати свою країну- вільну,мирну, незалежну та із стабільною економікою.Не потрібно нам бути “підстилками та рабами” інших країн.

    • А з чого ви взяли, що Зеленський буде перейматись добробутом України а не власним збагаченням? Бо він так сказав? Ну-ну…

  8. Третя частина країни ідіоти – це серйозно. Добре запамятайте тих, хто голосував за клоуна, щоб потім розказувати їхнім дітям коли ті питатимуть , чого живуть в гамні .

    • розкажи про тих, хто 4 роки там просидів, і йому сподобалось, хоче ще 4 просидіти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок