<

Довіреною особою кандидата в президенти Мураєва став екс-губернатор Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 29.01.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Екс-голова Волинської облдержадміністрації у 2002-2005 роках,  генерал-лейтенант міліції у відставці Анатолій Француз  став довіреною особою кандидата в Президенти України, екс-опоблоківця Євгенія Мураєва.

25 січня за поданням очільника нової партії «Наші» Євгенія Мураєва Центрвиборчокм офіційно зареєстрував трьох довірених осіб цього претендента на пост глави держави. Серед них із посвідченням №ДО-115 – Анатолій Француз, який у драматичні дні Помаранчевої революції загадково зник зі службового кабінету і публічно більше в області ніколи не з’являвся, – повідомляє Волинська газета.

Нагадаємо, Анатолій Француз був головою Волинської обласної державної адміністрації з 2002 по 2005 роки. Правоохоронець, юрист, державний діяч та Герой України, генерал-майор міліції .

Зазначимо, Євгеній Мураєв – український політик, депутат Харківської облради двох скликань, нардеп України VII і VIII скликань. Член комітету ВРУ з питань податкової та митної політики від Опозиційного блоку (раніше – Партія регіонів).

З 3 червня 2016 позафракційний. Колишній голова політради проросійської партії «За життя»,  згодом – керівник проросійської партії Наші.




один коментар
  1. З 3 червня 2016 позафракційний. Колишній голова політради проросійської партії «За життя», згодом – керівник проросійської партії Наші – внесений в чорний список рашки з накладанням санкцій, включаючи заборону на в`їзд до рашки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер