<

До річниці боїв під Крутами на вірші відомого співака з Луцька Положинського написали пісню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:24 | 29.01.2023 / Новини / /
Перегляди
111
/ Коментарі відсутні

Два роки тому український співак і шоумен, лідер українського гурту «Тартак», лучанин Олександр Положинський опублікував у фейсбуці текст пісні пам’яті Героїв Крут. Пісня не відбулась тоді з певних причин, і Сашко написав, мовляв, кому текст до серця – беріть і пишіть пісню. Нині ж на його вірш “Вічна Молодість” відбулася прем’єра пісні.

Її записав відомий український співак, композитор і аранжувальник Борис Севастьянов. Про це він розповів на своїй сторінці у фейсбуці, – пише Перший.

«Ще тоді, два роки тому я нашвидкоруч написав приспів пісні, одразу з аранжуванням. А потім закрутився, справи й про ту чернетку забув. І згадав тільки на початку нового 2023 року. Довго шукав той драфт по вінтах з бекапами. А коли знайшов, подумав, що пісня може вийти дуже достойна.

Дописав куплети, аранжування. Гітари (на студії Лавренко Сергій) згодився прописати Василь Рябко (це було чергове алаверди, і хто почав цей ланцюг ніхто вже не згадає). А лірик відео зробив Костянтин Михайлов. Дякую Сашку, Василю, Сергію та Костянтину за всіляку підтримку і допомогу» – написав Севастьянов. 

Прем’єра пісні “Вічна Молодість” пам’яті Героїв Крут. Пам’ятаємо!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя