<

Держаудитслужба підтвердила розтрату 7 мільйонів гривень на «Львіввугілля»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:52 | 13.01.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Держаудитслужба провела аудит і підтвердила факти неефективного використання бюджетних коштів у сумі близько 7 мільйонів гривень на ДП «Львіввугілля». Висновок аудиту долучили до кримінального провадження за ознаками розтрати.

Перевірку провели на за зверненням юристів проєкту “Тисни”, = повідомляє сайт Bihus.Info.

Матеріали аудиту зі встановленими порушеннями направлено до Національної поліції та долучено до кримінального провадження за ч.ч. 1, 2, 5 ст. 191 (Розтрата) та ч. 3 ст. 209 (Легалізація коштів отриманих злочинним шляхом), йдеться у відповіді у листі Західного офісу Держаудитслужби.

Нагадаємо, минулого року журналісти видання “Наші гроші. Львів” з’ясували, що держпідприємство “Львіввугілля”, попри збитки і проблеми з виплатою заробітної плати, замовляло послуги з перевезення керівництва персональними автомобілями на суму 6 539 258 гривень.

За результатами аудиту неефективне використання коштів підтвердилось і матеріали направлено до Поліції. Подібні злочини караються позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.




один коментар
  1. Треба вже Держаудитслужбі і ДП “ВолиньБЕЗвугілля” за одне місце пощупати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя