<

Депутату однієї із сільських рад Ковельського району призначили 3 роки за ґратами через незаконне поводження з вибухівкою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:33 | 5.06.2020 / Новини / , , /
Перегляди
124
/ Коментарі відсутні

Депутата однієї із сільських рад Ковельського району покарали за незаконне поводження з вибухівкою, призначивши йому три роки позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про придбання, носіння та зберіганні вибухових речовин без передбаченого законом дозволу депутатом однієї із сільських рад Ковельського району.

Обранець громади у серпні 2017 року намагався перевезти в Україну з території Російської Федерації понад пів кілограма бездимного пороху. Небезпечний вантаж 27 серпня 2017 року виявили під час огляду білоруські митники.

Ковельський міськрайонний суд визнав депутата, який щиро розкаявся у скоєному й активно сприяв розкриттю злочину, винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 КК України, та призначив покарання у виді трьох років позбавлення волі зі встановленням однорічного іспитового строку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа