<

Через сумську митницю жінка намагалась провезти незадекларовані препарати для лікування онко та планшети «Samsung»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:56 | 13.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Громадянка України намагалась перетнути кордон з незадекларованим товаром у вигляді планшетів та розчину для інфузій, призначеного для лікування хворих раком.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України

Нещодавно митники Сумщини затримали жінку, яка намагалась ввезти з Російської Федерації ліки та техніку.

Під час здійснення митного контролю вагону потягу сполученням «Москва – Кишинів» працівники митного посту «Залізничний» запропонували внести відомості до декларації про переміщуваний товар, де громадянка зазначила, що переміщує 5 планшетів «Samsung».

Під час усного опитування українка підтвердила повноту та правильність заявленого нею товару. Після проведення огляду особистих речей митниками встановлено, що правопорушниця «забула» зазначити в декларації 19 планшетів «Samsung Galaxy» та 50 флаконів, 20 мл кожен, ліків «Ербітукс».

Громадяни можуть ввозити на митну територію України лікарські засоби, які переміщуються в ручній поклажі громадянина в  обсягах, що не перевищують 5 упаковок кожного найменування на одну особу або  зазначену кількість лікарських засобів у наявному рецепті, виданому на ім’я цієї особи та засвідченому печаткою лікаря та закладу охорони здоров’я.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота