<

«Бумбокс» і «Океан Ельзи» не давали дозвіл використовувати свої пісні на концерті до Дня незалежності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:53 | 25.08.2020 / Новини / /
Перегляди
11
/ коментарі 3

Представники гуртів «Океан Ельзи» та «Бумбокс» заявили, що не давали дозвіл на використання своїх пісень на концерті «Пісенна історія сучасної України» до Дня незалежності.

Представниця «Океану Ельзи» Вікторія Хоменко написала у фейсбуці, що група не тільки не дозволяла використовувати їхню пісню, але й до них навіть не зверталися щодо цього, – інформує Hromadske.

Незалежність – це свобода, власне і до себе, і до інших, треба й до правди. Здається так банально і ясно? Не всім. Щодо … Опубліковано Вікторією Хоменко & NBSP; Понеділок, 24 серпня 2020 р.

Продюсер «Бумбоксу» Олексій Согомонов на питання у фейсбуці, чи просили у них дозволу використовувати пісні, відповів: «Ні, звісно, ніхто не питав».

Концерт відбувся під час офіційних заходів зі святкування Дня Незалежності України. Пісню «Вахтерам» гурту «Бумбокс» виконали «Время и Стекло», а пісню ОЕ «Там, де нас нема» – Вєрка Сердючка у супроводі хору.




коментарів: 3
  1. Починається! А для чого вони ті пісні писали, для себе чи для людей?! Якщо пісня увійшла в історію країни, то вже там їх так образили що їхню пісню заспівали!

  2. Їх не образили, а пограбували, бо безкоштовно без дозволу скористались їх інтелектуальною власністю для заробляння грошей. Це якби наприклад твоїм автом сусід без твого дозволу день потаксував і назад поставив навіть не подякувавши тобі. Про авторські права ви чули коли небудь? Саме з поваги до приватності (життя, майна фізичного та інтелектуального, віросповідання, політичних поглядів і т. д.) і починається цивілізована країна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок