<

Була заміжня за волинянином та пішла до Гринкевича: що приховує Соня Морозюк

05:10 | 31.01.2024 / Новини / /
Перегляди
937
/ коментарі 4

Художниця Соня Морозюк, яка після корупційного скандалу з тепер уже екснареченим Романом Гринкевичем, раніше перебувала у шлюбі з волинянином.

Про це ТСН стало відомо із власних джерел.

Щоправда, про це вона не згадує в своїх дописах у соцмережах. Чоловіка звуть Роман Заліпа. Він з Волині та займається будівництвом. Шлюб узяли в грудні 2022 року, а розлучилися у вересні 2023, коли художниця вже зустрічалася з Гринкевичем.

І саме від колишнього чоловіка, за даними джерел ТСН, у дівчини залишився “Porsche”. У соцмережах Соня Морозюк розповідала, що це машина 2015 року за 33 тисячі доларів, придбана за власні кошти.

Раніше дівчина повідомляла, що її тепер уже колишній наречений Гринкевич, якого підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану й в участі в злочинній організації, зробив лише два коштовні подарунки, а саме обручку GRAFF та кольє Cartier. Обіцяла їх продати, а гроші передати на ЗСУ.

Також за інформацією джерел ТСН, Роман Гринкевич замовив для Соні Морозюк “Mercedes-Benz” за 200 тисяч євро, який мали доправити в салон цього року.

У своєму відеоблозі Соня Морозюк раніше заявляла, що її весілля гулятимуть усією країною, а обранець може бути і громадським діячем, і політиком, аби “була стабільна добра копійчина”.

Як повідомлялося, 29 грудня 2023 року працівники ДБР затримали львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича під час спроби дати хабар одному із керівників Головного слідчого управління ДБР за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування кримінального провадження.

Працівники Державного бюро розслідувань 17 січня оголосили нову підозру львівському бізнесмену і членам злочинної організації, які завдали державному бюджету збитків майже на мільярд гривень. Їх викрито на оборудках із закупівлями одягу та білизни для Збройних сил України.

Підозру також оголосили сину Ігоря Гринкевича Роману. Його оголосили в розшук. Правоохоронці 22-го січня вранці затримали в Одесі Романа Гринкевича при спробі перетнути держкордон.




коментарів: 4
  1. тьотя соня не крутите задом, єто не пропеллер а ві не самольот.

  2. шкандаль! оййоййой! та годі вам.
    Хто ця шмара взагалі? Хто вона?) Ну для кого ця інформація ? :)…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя