<

Буданов назвав причину смерті Навального: можу вас розчарувати

17:18 | 25.02.2024 / Новини / /
Перегляди
476
/ коментарі 3

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, що російський політик Олексій Навальний помер природною смертю — через тромб.

Про це він сказав на полях пресконференції «Україна. Рік 2024», повідомляє кореспондентка hromadske.

«Я можу вас розчарувати, але те, що нам відомо, — він реально загинув від тромбу. І це більш-менш підтверджено. Це взято не з інтернету, але, на жаль, природна», — сказав Буданов.

У російській колонії 16-го лютого заявили про смерть ув’язненого Олексія Навального. Там стверджують, що Навальний після прогулянки відчув себе зле, практично одразу зомлівши. Медики нібито вжили всіх необхідних реанімаційних заходів, але позитивних результатів це не дало, тож вони констатували смерть.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Навальний, «очевидно, убитий путіним». У НАТО заявили, що потрібно встановити всі факти щодо смерті Навального, а в Єврокомісії назвали смерть політика «похмурим нагадуванням про те, чим є путін та його режим».




коментарів: 3
  1. буданов, на кого працюєш?
    чи у тебе теж тимчасовий передоз, такий як був у твоєї дружини, коли нам у вуха про “отравлення” версію вливали?

  2. Якщо навіть і так, то те ж саме отруєння “новічком” чи роки ув`язнення в колоніях суворого режиму, і спровокували його смерть від тромбозу, яку тепер називають “природною”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця