<

Навальний закликав лідерів Заходу оплатити рекламу в соцмережах росіянам про наслідки війни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 15.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
169
/ Коментарі відсутні

Російський опозиційний політик та політв’язень Кремля Олексій Навальний запропонував лідерам Заходу сплатити масштабну рекламну кампанію в соцмережах, націлену показати росіянам наслідки війни та фото злочинів російських військ в Україні.

Про це опозицілнер написав у своєму твітері, передає УП.

За словами Навального, правда і доступ до інформації завдають настільки ж сильну шкоду для божевільного режиму путіна, як і ракети Javelin.

Факт полягає в тому, що більшість громадян росії мають занадто викривлене уявлення про те, що відбувається в Україні. Для них путін веде маленьку переможну війну без значного кровопролиття.

Так, можна сказати, що чимало з тих, хто вірить російській пропаганді, хоче і щасливий бути обманутим. Вони не ладні навіть зробити щонайменше зусилля над собою, аби вислухати іншу точку зору. Багато відкидають від себе незручну правду.

Тому, видатна можливість для всіх тих, хто виступає проти війни, полягає в тому, що 85% дорослого населення росії, попри всі блокування, досі щодя використовують ютуб, інстаграм, ватсап, ґуґл і фейсбук.

“Потрібна реклама. Дуже багато реклами. Величезна за масштабами кампанія проти війни, що буде націлена на всю країну, має бути кампанією реклами. 200 мільйонів висвітлень у стрічці, і тоді в кожного користувача Росії двічі на день буде ця інформація (про війну – ред.)”, – йдеться у повідомленні.

Навальний звернувся до президента США Джо Байдена, прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, лідерів Євросоюзу, засновника мережі “Фейсбук” Марка Цукерберґа та СЕО ґуґла Сундара Пічаї. 

Він переконаний, що оплата такої рекламної кампанії буде значно дешевшою для урядів Заходу, ніж витрати на озброєння для України впродовж кількох років війни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота