<

Брестських прикордонників перекинули на кордон Білорусі з росією

03:21 | 16.06.2023 / Новини / , , /
Перегляди
252
/ Коментарі відсутні

Для забезпечення прикордонного контролю на кордоні з росією задіяли військовослужбовців Гомельської та Гродненської прикордонних груп, а також Пінського прикордонного загону.

Про це пише моніторингова група “Беларускі Гаюн”.

Як повідомила моніторингова група, на підставі даних порталу держзакупівель можна зробити висновок, що для забезпечення прикордонного контролю на кордоні з росією залучаються також військовослужбовці Брестської прикордонної групи.

Так, згідно з тендером, опублікованим 14-го травня, закуповуються послуги з організації харчування 60 військовослужбовців Брестської прикордонної групи, розквартованих в Орші (Вітебська область). Термін надання послуг: з моменту укладання договору до 31 грудня 2023 року.

Також 14-го червня Пінським прикордонним загоном було опубліковано тендер на продовження до 31 липня 2023 року організації харчування 30 військовослужбовців, які перебувають у районі м.П.Ліозне (Вітебська область).

Також Білорусь запровадила «тимчасовий» прикордонний контроль на кордоні з Росією на початку травня 2023 року. Обмеження діятимуть «до особливого розпорядження».

“Як можна помітити, “особливе розпорядження” може настати не раніше 2024 року”, – зазначає “Беларускі Гаюн”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя