<

«Богу нічого не варто підпорядкувати собі бактерії і мікроби» – не дивлячись на карантин, у Волинській єпархії УПЦ радять причащатися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 17.03.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарів 10

На сайті Волинської єпархії УПЦ радять у «дні Великого посту зберігати духовний спокій і регулярно приступати до Святого Причастя».

Також у Волинської єпархії УПЦ, відповідаючи на запитання про те, чи можна підчепити інфекцію, причащаючись з одного посуду і прикладання до ікон, зазначили, що «Богу нічого не варто підпорядкувати собі бактерії і мікроби».

Стаття розміщена 17-го березня у час, коли в країні запроваджений карантин, а лікарі радять обмежити контакти з людьми та групами людей.

Поряд з реченням про регулярне приступання до причастя у статті наголошують на обов’язковості виконання вимог щодо профілактичних заходів, рекомендованих Міністерством охорони здоров’я України.

“Якщо можливо було б заразитися, приступаючи до Причастя в числі інших прихожан, то священики, які облизують лжицю після причастя, після всіх прихожан, стали б просто ходячими переносниками усіляких хвороб”, – йдеться в статті

Нагадаємо, що станом на ранок 17-го березня в Україні виявлено 7 хворих на коронавірус людей.

Верховна Рада 17-го березня прийняла закон щодо запобігання коронавірусу.




коментарів: 10
  1. Щось мені підказує, що з таким підходом до кінця епідемії прихожан поменшає…

  2. Видимо попы не читали в Библии о карантине и элементарных правилах гигиены!

    • Видимо попи не зробили ніяких висновків з попередніх епідемій:чуми, холери, іспанки…

  3. Шановні! У великий піст не несіть несінитниць, в першу чергу треба звертатись до Бога, і саме в Ьіблії і написано про мори, глади, войни, усе здійснюється тож Божої помічі усім та щирої молитви, бо Господь показав усім що ніякі сучасні технології і препарати не можуть зупинити Божі плани та пророцтва.

  4. Ага, і навіть Папа визнав карантин, а нашим попам все аби гроші в церкву несли

  5. Дійсно, якби через Причастя можна було б щось “підхопити”,то священики, а особливо, диякони були б великою рідкістю серед людей.
    Для чого сперечатись – вірю не вірю, – ось вам живий приклад Божої Сили!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок