<

7 випадків підтверджені, 42 – досліджується: оперативна інформація МОЗ про коронавірус в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:00 | 17.03.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Станом на ранок 17-го березня в Україні зареєстровано 7 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. В Чернівецькій області – чотири випадки, Київській – два та в Житомирській – один (летальний).

Всього з початку 2020 року до Центру громадського здоров’я надійшло 140 повідомлень про підозру на COVID-19 (7 випадки – підтверджені лабораторно, 89 – негативні, коронавірусу немає, 42 – досліджується). Про це повідомляють у телеграм-каналі оперативної інформації про коронавірус в Україні, з посиланням на МОЗ.

З початку року вірусологічна референс-лабораторія ЦГЗ протестувала близько 500 зразків на нову коронавірусну інфекцію COVID-19. У світі було зареєстровано 182 406 випадки захворювання COVID-19, з них 79 433 осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 101 356 випадків у 150 країнах/територіях/регіонах.

Також розповіли подробиці про жителів Києва, у яких виявили коронавірусну інфекцію. Про це мер Києва написав на своїй сторінці у фейсбук.

“Один з хворих – молодий київський студент, який контактував з хворою жінкою, що померла від коронавірусу на Житомирщині. Хлопець відвідував її з онукою жінки. Він перебуває на лікуванні в Олександрівській лікарні столиці”, – написав міський голова.

“Другий випадок — жінка, яка нещодавно відвідувала один з курортів Франції. Наразі вона перебуває на самоізоляції, під наглядом лікарів і отримує лікування вдома”, — розповів Кличко.

Осіб, з якими контактували обидва пацієнти, наразі обстежують лікарі.

Редакція інтернет-видання “БУГ” просить читачів довіряти лише офіційним порталам. МОЗ протягом дня оперативно повідомляє про новини щодо ситуації з поширенням коронавірусу в Україні на своєму офіційному сайті та в телеграм-каналі Коронавірус_інфо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок