<

На затонулому кораблі біля Туреччини загинуло 4 українця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:28 | 8.01.2019 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарів 17

Вантажне судно Volgo Balt 214, яке йшло під прапором Панами, затонуло біля берегів Туреччини в Чорному морі після сильного удару хвилі. На борту перебували 11 громадян України, четверо загинули.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву представника МЗС Василя Кирилича в ефірі “112 Україна”.

Кирилич зазначив, що на борту перебували 11 громадян України. Він також підтвердив, що четверо з них загинули.

“В результаті удару хвилі судно не витримало, розламалася і почало тонути. Команда дала береговій охороні сигнал про порятунок”, – додав дипломат.

У Міністерстві внутрішніх справ Туреччини підтвердили, що тіла всіх загиблих вже підняли з води. Також турецька сторона наголосила, що суховантаж перевозив вугілля з російського порту Азов.

На даний момент відомо, що четверо з них – українці. У той же час крім громадян України на борту знаходилися два азербайджанця.

Згодом стало відомо, що при аварії вантажного судна Volgo-Balt 214 загинули громадяни України: Володимир Овдієнко, Дмитро Крепець, Ростислав В’язовський і Руслан Бондик. Повідомляє РБК-Україна з посиланням на інформацію посла України в Туреччині Андрія Сибиги і на суднову роль суховантажу.

Пізніше посол України в Туреччині Андрій Сибіга повідомив, що в катастрофі вижили Станіслав Шевчук, Павло Мельниченко, Олег Геращенко, Євген Ільченко, Євген Яценко, Денис Скачко і Тетяна Будко.

Раніше Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб відзначило, що цей корабель міг перевозити вугілля, який незаконно видобули на окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Відомо, що при катастрофі на його борту було близько 3000 тонн вугілля. 




коментарів: 17
  1. Це вже не УКРАЇНЦІ а москалики,і сама природа долучається до їх ліквідаціЇ!!!

    • «шановний» майстер читайте уважніше . там вказано громадянство – Україна , в загиблих членів єкіпажу. По вашому коментарі видно що в вас проблеми з психікою .

    • для мене головне не бути людоненависним хохлом
      і ще одне по першому коментарі за такі коменти в демократичних державах можуть і статтю підшукати – надіюсь так буде і у нас незабаром

  2. А які украінці будуть грузитись с російському порту днровським вугіллям?Це не україці,це ЗРАДНИКИ,

    • те що це вугілля з так званих днр це тільки припущення – а потрібні факти

    • Панама ( в цій країні зареестрований корабель) знаходитьс в іншій півкулі . Власник корабля вирішує що і де грузити. Такі псевдо патріоти «українці» це лихо для нації

  3. Ніхто зараз не гріється москальським газом ,тому що зараз газ горить голубим полумям,це УКРАЇНСЬКИЙ,Москальський горить червоним

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок
19 Травня, Неділя