<

Агітаційний білборд кандидата у президенти на Волині встановлений з порушенням

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:46 | 29.01.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Представники громадянської мережі ОПОРА знайшли порушення в агітаційному білборді кандидата у президенти Руслана Кошулинського, на якому відсутні вихідні дані.

Інформація про незаконний білборд даного кандидата в президенти надійшла в поліцію 29 січня, – пише прес-служба Нацполіції Волині.

На автодорозі поблизу села Липини виявили агітаційний білборд кандидата в президенти, на якому відсутні відомості про установу, що здійснила їх друк, тираж та інформація про осіб, відповідальних за випуск.

Нагадаємо, 29 січня Центральна виборча комісія зареєструвала Кошулинського кандидатом у президенти. 

Зазначимо, друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання відповідно кандидата на пост Президента України або партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів.

Інформація щодо можливого порушення вимог виборчого законодавства належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку, проводиться перевірка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер