<

Агенції регіонального розвитку Прибужжя вдалося цього року реалізувати важливі проєкти задля розвитку громад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 30.12.2022 / Новини / /
Перегляди
185
/ Коментарі відсутні

Агенції регіонального розвитку Прибужжя та її команді вдалося цього року реалізувати важливі проєкти задля розвитку громад, територій, молоді та різних соціальних груп.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці агенції регіонального розвитку Прибужжя.

Командою Агенції було реалізовано 5 проєктів:

  • “Говори зі мною” (донор – Волинський Інститут Права за підтримки National Endowment for Democracy (NED)),
  • “Укриття” (Konwent Współpracy Samorządowej Polska-Ukraina Польсько-Американський Фонд Свободи в рамках програми RITA- Зміни в регіоні, яку реалізує Фонд Освіта для Демократії (Польща));
  • “Безпечна освіта” (Громадська організація Isar Ednannia завдяки залученим приватним пожертвам (від осіб та організацій));

Реалізація двох продовжується:

  • “Нові ідеї для нових громад” в рамках Мріємо та діємо за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом(БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціально ївідповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом(IRI) та Zinc Network.”;
  • “Культурний шлях” (Громадська організація «Волинський Інститут Права» та Національний фонду на підтримку демократії (NED)). Метою проєктів було облаштування укриттів та проведення тренінгів з надання першої медичної допомоги, з надання психологічної підтримки для ВПО, напрацювання програми розвитку культури, а також розвитку молоді і надання їм інструментів для розвитку громад, у яких вони проживають.

В рамках реалізації проєктів безпосередню участь у них взяли більше 500 людей у 11 громадах Волині, серед яких Володимирська, Нововолинська, Вишнівська, Головненська, Поромівська, Литовезька, Шацька, Ковельська, Устилузька, Смідинська, Зимнівська.

Напрацьовано партнерства з 4 організаціями, серед яких 3 меморандуми підписано з Благодійний фонд «Рокада» Волинь, Волинське регіональне відділення Асоціації міст України, Луцький національний технічний університет, а також готуємося до підписання меморандуму з VVG “Radviliškio lyderis” з міста Радівілішкіс (Литовська Республіка).

Окрім того, Агенція регіонального розвитку Прибужжя послугувала організатором та партнером проведення міжнародних зустрічей, тренінгів в рамках проєктів Агенції та не тільки.

Таким чином відбулося 13 подібних заходів, у яких взяли участь понад 150 людей.

В рамках одного з них було створено Центр україно-литовського партнерства задля налагодження партнерських відносин двох держав. Це вилилося у підписання угоди про партнерські відносини між Володимиром та литовським містом Расейняй.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок