<

Абсолютний рекорд: група з 38 порушників намагалася виїхати до Угорщини

10:02 | 9.02.2024 / Новини / /
Перегляди
222
/ коментарі 2

Прикордонний наряд відділу «Лужанка» разом з оперативними співробітниками зупинили неподалік кордону з Угорщиною два мікроавтобуси з 40 чоловіками.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Водіями транспортних засобів були жителі Закарпаття, які перевозили 38 осіб призовного віку, це рекордна за кількістю група порушників кордону, затримана під час повномасштабної війни. У її складі найбільше жителів Закарпаття – 12 осіб, Львівщини – 6 осіб, Київщини – 5 осіб, решта – вихідці з Дніпропетровщини, Івано-Франківщини, Хмельниччини, Полтавщини, Запоріжжя, Херсонщини, Черкащини та Рівненщини.

За послуги організатори незаконного переправлення планували зірвати куш, отримавши від своїх клієнтів від 4500 до 8500 доларів США. Щодо виявлення у діях перевізників ознак злочину, передбаченого ст.332 ККУ прикордонники повідомили співробітників поліції.

Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду.

Оперативники Мукачівського загону продовжують перевірку та встановлення усіх деталей організації незаконного переправлення осіб через кордон.




коментарів: 2
  1. пацанам прикордонникам в Хусті скоро буде більш небезпечно служити, ніж на передовій.
    загнані вуйки здатні на шо хоч…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця