<

У Локачах влада селища купує нову сцену за 300 000 гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 29.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
200
/ Коментарі відсутні

Локачинська селищна рада вирішила придбати нову сцену. На цю конструкцію з місцевого бюджету готові витратити 300 000 гривень

Про це стало відомо з тендерної пропозиції, яку розмістили на сайті системи електронних закупівель ProZorro, пише Insider Media.

В описі тендерної пропозиції йдеться про те, що це має бути мобільна каркасна збірно-розбірна тентована сцена з подіумом довжиною 7,5 м.

Торги завершаться 8-го грудня, а переможець має виконати поставлене завдання – до 30-го грудня 2022 року.

Відповідальна особа за проведення відкритих торгів – Юлія Романович підтвердила інформацію, що на придбання сцени з місцевого бюджету готові витратити 300 000 грн.

“Закупівля відбувається в рамках проекту “Говерла”. Вони вже нам дуже багато чого передали і цей проект діє давно, ще до початку війни. За їхніми умовами ми зобов’язані співфінансувати це в певній частці з місцевого бюджету. Можете зайти на сайт селишної ради і все прочитати про проект і що робилось”, – порадила Юлія Романович.

Детальніше про умови цього проекту і чи містив він вимогу про необхідність придбання саме сцени під час війни – вона не уточнила, а на сайті крім загальних новин – відшукати потрібну інформацію не вдалось.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок