<

6-річна дівчинка, батько 4 дітей, студент: що відомо про людей, вбитих росіянами у Чернігові

22:02 | 20.08.2023 / Новини / , , , , /
Перегляди
278
/ коментарі 2

Повідомили, кого саме вбила російська ракета в центрі Чернігова. Серед загиблих 6-річна дівчинка, батько 4-х дітей, студент та двоє викладачок місцевого вишу.

Нагадаємо, російські війська близько 11:30 ранку 19-го серпня вдарили по центру Чернігова балістичною ракетою, забравши 7 життів та поранивши 148 людей. Наступного дня стали відомі імена загиблих. Про це повідомляє Українська правда.

Ракета, яка влучила в центр Чернігова, вбила 6-річну Софійку, довгоочікувану доньку Ольги та Олександра Голинських, яка мала йти у перший клас. Про загибель дитини повідомила подруга сім’ї Катерина Фарафонова.

“Сьогодні у Чернігові руками нєдасасєдов не стало єдиної довгоочікуваної донечки моєї куми, маленької Софійки. Тепер Софійка – янгол охоронець для своїх батьків. Спочивай на м’якеньких хмаринках наша маленька Софійка, ти була дуже доброю, розумною та кмітливою дівчинкою, ти була прикрасою цього жорстокого світу”, – йдеться у дописі.

На злочин росіян відреагувала Уповноважена з прав дітей Дар’я Герасимчук.

“Дівчинка була у батьків єдиною та довгоочікуваною дитиною. Лише за два тижні вона мала йти у перший клас…За словами рідних та знайомих, Софійка дуже гарно малювала, була завжди усміхнена, кмітлива, любила обійматися і часто казала, що любить. Ніколи не забудемо й не пробачимо нелюдям, що несуть в наші домівки ці трагедії!” – пише Герасимчук.

До слова, тато загиблої дівчинки – військовий і наразі захищає рідну країну на передовій.

Російський обстріл Чернігова також забрав життя адвоката Володимира Василенка, який співпрацював із БФ “Право на захист”.

“Сьогодні загинув колега, з яким я раніше працювала. Батько чотирьох діток, люблячий чоловік і порядна людина. У нас з ним було багато спільних знайомих! Також дізналась, що у моєї одногрупниці загинула дитина … скільки втрат… болю”, – написала чернігівчанка Катерина Данкова.

Володимир був батьком 4 дітей. Син, який був поруч з татом під час обстрілу, зараз у лікарні.

Серед вбитих росіянами у Чернігові – двоє викладачів та студент “Чернігівської політехніки”, також повідомила чернігівчанка Анна Романова.

Один із загиблих – студент Навчально-наукового інституту механічної інженерії, технологій та транспорту Назар Ющенко. Хлопець мав успіхи у навчанні, був єдиною дитиною в сімʼї.

Також під час прогулянки в парку із дочкою загинула старша викладачка кафедри іноземної філології Світлана Кормільцина.

А співробітниця директорату Навчально-наукового інституту архітектури, дизайну та геодезії Наталія Торія у момент теракту поверталася з церкви – російська ракета забрала її життя.




коментарів: 2
  1. Не дай боже нікому такого горя. Ну окрім тих хто ту ракету пустив. Щоб вам тварям ці люди щоночі приходили. І забрали вас до себе та ваших найближчих!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця