<

Удару по Чернігову: кількість постраждалих зросла до 148

10:09 | 20.08.2023 / Новини / , , /
Перегляди
181
/ коментарі 3

Голова обласної військової адміністрації Чернігівської області В’ячеслав Чаус повідомив, що кількість постраждалих унаслідок російського удару балістичною ракетою по Чернігову зросла до 148.

Про це він сказав в ефірі телемарафону, цитує Інтерфакс-Україна.

«Ворог учора забрав життя сімох людей і ще 148 осіб звернулися по медичну допомогу або були доставлені поранені до лікарень. Станом на 6:20 (20 серпня – ред.) у лікарнях міста Чернігова залишається 41 особа. Їм надається вся необхідна медична допомога, 15 осіб було прооперовано.

Пошкоджень зазнали понад п’ятсот помешкань, це 60 плюс будинків, які перебували поруч із місцем, куди прилетіла ракета», – повідомив очільник ОВА.

За його словами, роботи з очищення міста тривають, на місці працюють комунальні служби, відбувається обстеження всіх житлових будинків і установ, щоб оцінити розмір завданих збитків.

Чаус зазначив, що всі правоохоронці також долучені до роботи, як і комунальні, соціальні служби, водночас зазначивши, що сьогодні в лікарні працюватимуть психологи.

Нагадаємо, російські війська близько 11:30 ранку 19-го серпня вдарили по центру Чернігова балістичною ракетою.

Як з’ясувалося, росія завдала ракетного удару по драмтеатру в центрі Чернігова, коли там проводили зліт виробників дронів та навчальних шкіл з аеророзвідки у рамках демо-дня «Люті пташки», хоча точне місце проведення знали лише учасники заходу.




коментарів: 3
  1. А винні в першу чергу ті (ну звісно окрім нелюдів та вбивць з москви), хто дозволив такій великій кількості людей збиратися в одному приміщенні. Та й для чого?
    Що вже війна скінчилася чи небезпека терактів минула?

  2. Хотів задати питання – звідки вони могли про це знати? Але дочитавши текст побачив вашу “відмазку”. А взагалі, то аналізуючи повідомлення засобів масової інформації напрошується висновок, що в Україні відсутні такі поняття, як Державна і Військова Таємниця – всі про все знають, окрім звичайно числа втрат серед воїнів ЗСУ і мирного населення України. Зате Комерційну Таємницю добре тримають. Школу Дж. Сороса добре пройшли, ше при Кучмі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця