<

Жителі Устилуга перекрили в’їзд на митницю. Водії залишають чергу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:26 | 17.11.2016 / Володимир / /
Перегляди
7
/ коментарів 9

Жителі Устилуга – близько двадцяти чоловік – виставили шлагбаум, перекривши в’їзд на митницю. Таким чином молодь намагається врегулювати ситуацію та “розрулити” автомобільний колапс у місті.

Молоді хлопці виставили шлагбаум біля в’їзду на митницю. Між водіями автівок та мешканцями міста виникають словесні перепалки. Деякі водії залишають чергу.

181subhjvbk

Вимога жителів Устилуга – відновити сервісну зону в тих межах, у яких вона була.

За ситуацією біля митниці спостерігали голова Володимир-Волинської райради Роман Гук та депутат облради Олексій Панасюк.

Патрульні з Луцька та Володимира-Волинського забезпечили дотримання громадського порядку.

vfhucpn72s0

До митного пункту прибув майор прикордонної служби, який пояснив, що згідно Закону України “Про Державну прикордонну службу України” не в їхній компетенції контролювати черги і цим мають займатися правоохоронні органи.

15057758_1599946156697810_904812497_n

Він спростував інформацію про те, що причиною рішення прикордонників залишити пост є виступ нардепа Гузя у Верховній Раді.

p1p9zplsrn4

Начальник Володимир-Волинського відділку поліції Михайло Бобик поінформував, що наряд поліції лишатиметься на митному пункті до завтра. Дане питання будуть обговорювати з керівництвом та шукати шляхів, як вирішити проблему.

Мер Устилуга Віктор Поліщук звернувся до нардепа Гузя з проханням терміново втрутитися у ситуацію, адже довгі черги автівок повністю паралізували життєдіяльність міста.

Автомобілі, які утворили двокілометрову чергу, правоохоронці направили в сервісну зону.




коментарів: 9
  1. критикувати завжди було легко… тепер побачимо які Гузь має організаторські здібності.Там потрібно ставити пост регулювання руху, а бюджету то вже немає…

  2. спочатку говорить,а що потім роблять незрозуміло,БУЛО ДОБРЕ СТАЛО ЩЕ КРАЩЕ!!!!!

  3. В словах І.Гузя 100% правда про черги, і про хабарі і про побори на митниці. Це один із перших волинських нардепів який хоч озвучує проблеми Волині і намагається їх вирішити. Звичайно є і інші нардепи, яким не на руку рішення проблем митного переходу та викоренення поборів на митниці такі як- “як Ви нас не поважаєте, чому порожній паспорт і т.д.”

  4. Жива черга, це найкраще….приїхали записались і поїхали, а не записуватися і їхати додому…..самі зробили ті черги!!!

  5. Не має чого скидати на Гузя усі проблеми, те що він піднімає потрібні теми для свого округу, це не дає приводу поливати його брудом…. Коли жителі бачать його і задають такі питання, то має їх вирішити, а коли вже підняв то всім – не подобаються дані зміни…Хочете і далі збагачувати працівників митниці, будь-ласка!?! То тоді чітко визначтесь: без проблем перетинати кордон(12 год. черги), чи просто безпідставно звинувачувати людину, яка намагається допомогти своїм виборцям!

  6. Хай перестануть брати бабло. І все стане на свої містя. Треба відловлювати тих пі..арів які на проплату їдуть, спалити зодві машини щоб для інших була наука, а то с..кі обнаглілі. Не давайте грошей і буде порядок.

  7. Якщо все так як ви говорите… То запите на кого іде тканина в Суходоли і хто її взяв під себе…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця