<

З’явилася петиція про заборону руху автівок у парках Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 19.09.2019 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

В Єдиній системі місцевих петицій 18-го вересня зареєстрували електронну петицію під назвою «Пішохідні парки». Автор петиції активіст Тарас Сватко.

Як зазначає автор, парки Володимира-Волинського сьогодні є «відкритими для проїзду автомобілів. Цим користуються недобросовісні водії, здійснюючи транзит або зупинку/стоянку в парковій зоні».

Таким чином, для людей, котрі прогулюються парком, створюється дискомфорт і небезпека для руху. Крім цього, псуються зелені насадження, пішохідні доріжки та інші елементи благоустрою.

Тарас Сватко пропонує на усіх можливих під’їздах до міських парків встановити відповідні заборонні дорожні знаки і обмежувачі руху для автомобілів.

Станом на 14-ту годину 19-го вересня петиція набрала 17 з 150-ти необхідних голосів. Збиратимуть голоси ще 29 днів.

Якщо люди хочуть насолоджуватися трафіком у парках, то можуть не підписувати петиції, розповідає активіст БУГу. Раніше знак про заборону в’їзду для авто стояв у парку «Слов’янський», проте його зняли.

Поліція не може притягнути водіїв до відповідальності, якщо немає знаків, тому, вважає Тарас, потрібно встановити не тільки обмежувачі руху, але і відповідні заборонні дорожні знаки.

Як зазначив Сватко, раніше, близько двох місяців тому він вже писав звернення до міської влади про те, що такі обмежувачі і знаки потрібні. У відповіді, яка йому надійшла, зазначено, що коштів на ці роботи у бюджеті 2019-го року не передбачено.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок