<

«Вибори у Володимирі мають бути не боротьбою «анти», а боротьбою хороших ідей і змістів», – Віктор Олійник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 26.08.2020 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Завдання будь-якої влади – зробити так, щоб кожен громадянин, без винятку, де б він не працював, почував себе господарем в своєму місті, аби йому було комфортно. Так вважає мешканець Володимира-Волинського, народний депутат 6-го скликання від «Батьківщини» Віктор Олійник.

Він розповів у студії БУГу про своє бачення політичної ситуації в місті.

Екснардеп переконаний – реальне розуміння українського політичного сезону, в тому числі на місцевому рівні, розпочнеться після Дня Незалежності.

“Я думаю, політичне життя завирує на загальноукраїнському рівні, і безумовно, на місцевому. Виборча кампанія стартувала. Це бачать володимирчани і по білбордах різних політичних сил та кандидатів в депутати, із соцмереж, із місцевої преси.

Політична боротьба у нашому місті буде дуже-дуже гострою. Конкретні речі ми будемо знати з часу висування, а ця процедура почнеться з 15 по 25-те вересня, тоді ми побачимо хто і за що буде боротися”, – каже екснардеп.

Він радить ґрунтувати свій вибір людей, які балотуються до місцевих рад, на особистих якостях та мінімальному управлінському досвіді. Каже, 2019-й рік вважає певним ескспериментом, де вдалося вибрати нове обличчя, але “бути хорошим хлопцем – не означає бути хорошим президентом”.

“Кандидатами, яких оберуть, мають були люди, які знають, уміють і можуть, та мають певні навички. У них повинен бути хоча б мінімальний управлінський досвід: чи в органах місцевої влади, чи будучи депутатом, чи на керівних посадах, структура яких, можливо, має відношення до бізнесу.

Так само бути хорошою людиною – не завжди, я наголошую, – не завжди означає бути хорошим керівником. Тому робивши свій вибір, люди мають це врахувати”.

Нардеп 6-го скликання переконаний: завдання будь-якої влади зробити так, щоб кожен громадянин, без винятку, де б він не працював, почував себе господарем в своєму місті, аби йому було комфортно. На думку експерта, кандидати повинні бути націленими саме на це, адже думаючи про свої власні інтереси та амбіції, навряд чи можна досягти успіху:

“Я переконаний і хотів би, щоб політична боротьба була не боротьбою “анти”, де акцент іде на те, що вже є в нас погано, а боротьбою хороших ідей, боротьбою змістів. Думаю, що кожен кандидат, який буде йти, обов’язково повинен презентувати свою програму, своє бачення, адже нова рада працюватиме в нових умовах.

Прийняте нове законодавство, яке дасть можливість радам мати набагато більше повноважень. Фактично, уся медицина, система освіти, адміністративні послуги переходять до повноважень органів місцевої влади. І неможливо буде твердити, що все вирішують в Києві”, – зазначає він.

Віктор Олійник каже, успіх кожної людини у руках кожного і саме тому на виборчі дільниці обов’язково треба приходити, аби віддати голос, щоб потім не казати, що від мене нічого не залежить. Запевняє, від вибору людини залежатиме, як в подальшому житимуть її члени родини та близькі люди.




один коментар
  1. Кожен кандидат повинен подати з конкретними термінами заходи що реалізує. Виборці мають знати свого депутата по справах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця