<

Віктор Олійник у студії БУГу: про політичну ситуацію в місті, майбутні місцеві вибори та децентралізацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:36 | 25.08.2020 / Володимир, Онлайн / /
Перегляди
16
/ Коментарі відсутні

Народний депутат України 6-го скликання Володимир Олійник завітав у студію БУГу, аби поспілкуватись про політичну ситуацію в країні та в рідному Володимирі-Волинському.

Попри те, що минуло чимало часу, відколи Віктор Олійник був депутатом Верховної Ради, та політика досі є важливою частиною його життя, адже працює у Києві з партією «Батьківщина». Так як доволі часто буває у рідному місті, то активно слідкує за тим, як живе та розвивається Володимир-Волинський.

Здебільшого розмова була присвячена майбутнім місцевим виборам, зокрема – новому виборчому кодексу. Як відомо, цьогоріч українцям доведеться голосувати по новому, тож Олійник роз’яснив основні моменти, які викликають найбільше запитань.

Окрім цього, розглянули можливі варіанти розвитку подій після виборів: важко чи легко буде працюватись новому міському голові, які зміни варто запровадити найперше. Обговорили й проблему низької явки на виборчих дільницях та важливість зміни цієї ситуації. Олійник вважає, що кожен виборець повинен розуміти важливість свого голосу та обирати майбутніх представників влади з розумом, аналізуючи його діяльність не лише під час передвиборчої кампанії, а й загалом.

Детальніше – у сюжеті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя