<

Власними силами: у Володимирі водії «потурбувалися» про ямковий ремонт вулиці, прилеглої до Незалежності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 29.10.2020 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ 1 коментар

На вулиці Козацькій у Володимирі-Волинському помітили ями на дорогах, у які накидали асфальтної суміші. Виявилося, що залишки асфальту в ями дбайливо поклали водії, які відстукували його від вантажівок, що, ймовірно, завозили асфальт на вулицю Незалежності. А незаасфальтований провулок на Драгоманова хтось «залатав» битою цеглою.

За словами місцевих, таку картину вони спостерігали декілька днів тому. На дорозі зупинялись вантажівки, або як їх називають “софіки”, та ставали в ряд по Козацькій.

Залишки асфальту водії зібрали після того, як обстукали його від машин і дбайливо висипали туди, де його не вистачає. Таким чином, ймовірно, своїми силами повністю “залатали” яму, біля повороту на вулицю Кальнишевського.

Аби не лишати асфальт осторонь у якості сміття, зовсім трішки асфальтної суміші вкинули навпроти Козацької, 12.

А ось у провулку за двоповерхівкою біля “Залу царства свідків Єгови”, що на Драгоманова, 41, ями ліквідували битою цеглою. Зробили ймовірно, самі жителі цього району власноруч, адже дорога не заасфальтована – у дощ там болото.

До слова, розкидана асфальтна суміш на деяких ділянках тротуару вулицею Незалежності лежить досі – там триває ремонт дороги.




один коментар
  1. Завітайте на вулицю Ак.Корольова!Там теж місцеві жителі роблять ремонт з залишків будматеріалів.А незабаром покладуть асфальт.Правда,не на всій вулиці,а лише ЧАСТКОВО,біля ,,олігархів”,які окремо від всіх зробили проект лише для ,,своєї”частини дороги.А що,так можна?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця