<

У Володимирі-Волинському розшукують фермера, який викинув близько 30 туш свиней

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:56 | 19.03.2019 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарів 9

Поблизу Володимира-Волинського, на полях фільтрації цукрового заводу, виявили три туші мертвих свиней і понад 20 поросят.

Про це розповів міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, під час брифінгу 19-го березня.

Керівник міста повідомив журналістам, що помітили туші тварин ще 18-го березня. Тоді звернулися у відповідні інстанції, і зараз працює ветеринарна служба, яка має встановити причину загибелі свиней.

“При в’їзді у місто виявлено трупи близько 30 свиней. Я не підберу слів, це десь в когось біда сталася, і людина їх вивезла. Приблизно ми вже знаємо хто, і ми приймемо, думаю, жорстокі міри. Це не поодинокий випадок. Бачать, що в місті все вивозять, то десь підвезти, підкласти свиню нам. Два попередні рази вивозили трупи тварин в район міського сміттєзвалища”, – прокоментував міський голова.




коментарів: 9
  1. Коли-ж почнуть наказувати?! Може треба біля міськоі ради,або біля садиб вивалить камаз відходів . Тоді почнуть приймати міри!

  2. Так всі знають що Африканка в районі лютує. В лісі жодного дикого кабана немає. Це любого мисливця можна запитати. І якщо на це пішло так цьому фермеру (в цивізованій країні) повинні допомогти утилізувати тих свиней і повернути з бюджету держави компенсацію. І так само зробити у всіх людей в радіусі 20 кілометрів.

  3. В польші 0.5 дикого кабана на квадратний кілометр і не мае перенощиків хвороб в країні продовольча безпека, а в нас наказати кого….

  4. То ще порядний фермер. А міг і на базар відвезти. Пропоною заохотити грошовою премією.

  5. Ніхто не зацікавлений в розвитку нашого ввп ми з 1 січня 2018 року імпортуем мвинину бо своеї невистачае позор

  6. 30 свиней це непогані гроші. Мужик влитів круто. Хай би з боджету виділили щось. Місцева влада крадуть на всю. Моглиб і поділитись..

  7. Доречі то не чума ніяка,а рядове захворювання,якщо б звернувся в ветустанову,а не займався самолікуванням то б все було ок,просто є різні антибіотики і сприятливість до них,а він не підібрав. Я гоаорю,що гандон,а якщо б то була сибірка,то б він взяв викинув тай ще б люди похворіли

  8. Кабана нема,бо всіх вибивають,і зайця нема і косуль мало,і тетеревів. В польщі все є. І ніякої африканки немає,що ти верзеш. Всі свинокомплекси працюють,фермерстки та одноосібники. Навіщо незнаючи сіяти паніку. Аби побазікати як баба базарна

  9. В польщі охот господарства по 600 га з огорожею з гарним ветеринарним контролем, а в нас охот господарства 10000 га коли косулі откривають сніг на пшениці фермера, фермер звертаеться до охот хозяйства з претензіею. Відповідь дика фауна в нашій державі має право вільно переміщуватись. В тійже польші таке неприпустимо. В польщі дикому кабану на полі фермера робити нічого це загроза національної безпеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця