<

У Володимирі перевіряли працівників ринку та заклади громадського харчування на дотримання карантину у «червоній» зоні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 11.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
3981
/ коментарі 2

11-го листопада представники Держпродспоживслужби, муніципальної варти та поліції Володимира провели рейд на агропромисловому ринку та у закладах громадського харчування міста на дотримання карантинних норм у «червоній» зоні.

Про це БУГу повідомила начальниця відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби у Володимирі Світлана Мисинчук.

Як вона розповіла, рейд був позаплановим, у зв’язку з тим, що місто опинились у “червоній” зоні карантину.

“Перевіряли чи вимірюється температура, чи у підприємців та вході ринку є антисептики, чи розміщені інформаційні матеріали на вході в ринок, як проводиться дезінфекція рук (на вході і у кожного підприємця мають бути антисептики), передбачене регулярне прибирання. Що стосуються відвідувачів, то вони повинні бути у масках та дотримуватись соціальної дистанції. На одного покупця передбачено 10 м кв. площі”, – додала Світлана Мисинчук.

У суб’єктів господарювання перевіряли наявність ковід-сертифікатів про вакцинацію. Деякі їх надавали, інші показували довідку про протипоказання до вакцинації та тести з негативним результатом.

На ринку відхилень виявлено не було.

Також перевіряючі проводили роботу у закладах громадського харчування. У більшості з них було дотримано усіх норм. Лише в одному закладі громадського харчування не всі працівники показали сертифікати про вакцинацію. Вони запевнили рейдову групу, що підтверджуючі документи у них є, просто не мали з собою на робочому місці та обіцяли показати їх наступного дня.




коментарів: 2
  1. “На ринку відхилень виявлено не було”-капець! Половина народу без масок, температури ніхто не міряє, нафіга таке триндіти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця