<

У студії “БУГ” Катерина Музичук розповіла деталі підготовки до фестивалю “Княжий”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 24.05.2018 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Уже вдруге на Прибужжі відбудеться грандіозний захід – фестиваль «Княжий». 23-24 червня парк села Заріччя поблизу міста Володимир-Волинський перетвориться на людне містечко княжих часів. Гості минулорічного фестивалю дали праці організаторів дуже високу оцінку за якість проробленої роботи. Цьогоріч команда організаторів обіцяє ще більш цікаве дійство для відвідувачів.

У студії “БУГ” координатор організаційного комітету “Княжий” Катерина Музичук поділилася найбільш повною інформацією про фестиваль, який відбудеться за місяць. Катя розповіла про організаційний комітет, хто увійшов до нього та готовий на волонтерській основі робити таке дійство для міста.

«Княжий» – це не місце для любителів алкоголю. На фестиваль заборонено проносити алкоголь з собою та «у собі». За виконанням цього правила буде слідкувати охорона, якої у цьому році буде значно більше, ніж минулого.

Організатори наголошують, що «Княжий» – це насамперед сімейний фестиваль та захід для людей, які за здоровий спосіб життя.

Головний організатор фестивалю –  Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя», а також місцева активна і творча молодь. Захід проводиться за підтримки Володимир-Волинської міської ради та Зарічанської ОТГ, Міністерства молоді і спорту України.  Підтримали ініціативу молоді прославити історичний край та пропагувати здоровий спосіб життя і спонсори. Так одним із головних спонсорів фестивалю є бренд «Епікур», який пропонує споживачам курятину без антибіотиків та прискорювачів росту.

Кожен відвідувач «Княжого» знайде для себе щось цікаве. Так одночасно на фестивалі діятиме багато різноманітних локацій для дітей та для дорослих.

Що цікавого:

– Головний акцент фестиваль робить на історичну реконструкцію боїв, княжі забави, виступи кінного театру, середньовічні танці та ін.

– Яскраві театральні постановки, містичні дійства, інсценізації давніх легенд занурять вас в атмосферу давнього міста. Історія оживає просто на ваших очах!

– Княжий фешн! Поєднання автентичних традицій українського одягу і найтрендовіших модних рішень у виконанні сучасних дизайнерів буде представлене на видовищних фешн-показах

– Вперше на Західній Україні! Конкурс близнючок «Короновані вродою». Такого ви точно ще не бачили!

– Літературна сцена – це найсвіжіші поетичні і прозові тексти, які звучатимуть з вуст відомих письменників. А також знайомства з видатними культурними і громадськими діячами, можливість наживо поспілкуватися з людьми, яких ви бачили на телеекранах і задати їм найактуальніші запитання. Так на літературній сцені виступлять Макс Кідрук, Дара Корній, Ореста Осійчук, Світлана Поваляєва та інші майстри слова.

– Гутірки. У неформальній атмосфері можна буде поспілкуватися з українськими зірками політики та сцени.

– Майстер-класи давніх ремесел, ковалі та гончарі, ексклюзивні вироби ручної роботи, автентичні прикраси і цікавинки, які передають дух княжої доби, ви знайдете на Ярмарку майстрів.

– Печені, варені і смажені страви, якими частувалися в давнину, якісна «вулична їжа» на будь-який смак, еко-продукти і ексклюзивні смаколики – усе це і не тільки чекає на гостей на Ярмарку їжі – найсмачнішій локації фестивалю

– На найменших відвідувачів фестивалю чекає захопливий історичний квест, ігрові зони і безліч цікавих розваг упродовж обох днів.

– Нові і цікаві локації, дійства-містерії і спортивні заходи доповнять фестиваль цього року. – Якісна музика. «Княжий» – це фестиваль, який також покликаний популяризувати тільки якісну музику. Так на сцені «Княжого» цього річ ви почуєте таких зірок як «ТНМК» та «Kozak System», інші відомі колективи, а також молоді але прогресивні гурти.

Чому варто відвідати фестиваль:

  • Один із плюсів, на котрі варто звернути увагу – це ціна за квиток. Так вартість перебування на території фестивалю «Княжий» впродовж двох днів коштує усього 50 грн.
  • Наметове містечко з безплатними дровами та пункти підзарядки для телефонів.
  • «Княжий» цьогоріч відкриває фестивальний сезон. 23-24-го червня – це час вільний від фестивальних заходів на Західній Україні.
  • Насичена програма для дітей і дорослих.
  • Близькість території фестивалю до населених пунктів. Так кордон з Володимиром-Волинським на фесті проходить по річці Луга, а пройти до центральної частини міста можна по мосту і це займе трохи більше 10-ти хвилин.
  • Безпека відвідувачів. Фестиваль цього року буде огороджено і на всіх входах стоятиме жорстка охорона. Будуть і патрулі на території.
  • На фестивалі діє заборона алкоголю. Тому «Княжий» – це місце, де можна спокійно і цікаво відпочити з дітьми.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок