<

Створено комунальне підприємство «Володимир-Волинський районний центр підготовки територіальної оборони»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 26.03.2021 / Володимир / /
Перегляди
106
/ коментарі 2

Рішенням сесії Володимир-Волинської районної ради створено нове комунальне підприємство – «Володимир-Волинський районний центр підготовки територіальної оборони».

На засіданні сесії 26-го березня депутати затвердили Статут підприємства та погодили пропозицію про призначення директора. Ним став Олег Бойко.

Як розповів БУГу заступник голови районної ради Андрій Оніщук, комунальне підприємство потрібно було створити. Комусь треба було бути першим, а це перше подібне підприємство на території Волині.

До такого питання, як оборона власної землі варто підходити не халатно, а системно. Крім того, це буде спільна робота громад і району, оскільки держава взяла курс на розбудову системи територіальної оборони України.

Підприємство зможе надавати послуги на території України, зокрема всієї Волинської області: проводити теоретичні навчання та практичні заняття, навчання сформованих підрозділів ТрО, допомагати у формуванні підрозділів, організовувати виїзні навчання в територіальних громадах. Також братиме участь у національно-патріотичному вихованні школярів, участь у проведенні заходів національно-патріотичного спрямування та ін.




коментарів: 2
  1. Клондайк ! Якшо путін не прийде, то як перевірити якість роботи ? А якшо прийде, то перед ким звітувати ? Ото пощастило декому..

  2. Депутати затвердили Статут підприємства,- ДЛЯ ЧОГО СТВОРЮЮТЬСЯ ці комунальні підприємства.Конкретно хто і що буде виконувати ,який статутний капітал, та який штат даного підприємства?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця