<

Спроба облити зеленкою міського голову Володимира-Волинського Петра Саганюка провалилася

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:05 | 5.06.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарів 6

5-го червня міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк надіслав голові обласної державної адміністрації Володимиру Гунчику звернення із проханням захистити його як очільника міста від посягань на його чесне ім’я, а також захистити життя і здоров’я від зловмисників.

Звернутися до очільника обласної виконавчої гілки влади Петра Саганюка змусила низка подій, яка трапилася останніми днями.

5-го червня, близько 07:30 ранку двоє невідомих молодиків у військовій формі з шевронами добровольчого батальйону “Айдару” чатували мера на автостоянці, поруч із міською радою.

“У них в руках було дві пластикові пляшки. Я одразу зрозумів, що в них розведена зеленка. Тобто, хтось задумав проти мене провокацію”, – розповів Саганюк.

“Я одразу гукнув, що у пляшках в них розчин зеленки. Вони почали віднікуватися, казати, що я не правий. Сказали, що хочуть зі мною поговорити. Мовляв, вони із батальйону “Айдар”, у них є питання. Я сказав їм, що справжній “Айдар” зараз воює на Сході України. Провакацію вдалося нейтралізувати”, – каже мер Володимира-Волинського.

У зверененні Петро Саганюк звинувачує у діях, які чиняться проти нього, як міського голови, колишнього виконувача обов’язків начальника Головного оперативного управління Міністерства доходів і зборів Олега Мандзюка, який працював при уряді Януковича.

“Останнім часом, на замовлення Олега Мандзюка виливається бруд особисто на мене, як міського голову, та на членів моєї родини. Ці чутки не підтверджені жодними фактами та не мають нічого спільного із правдою. Прошу захистити мене належним чином від зазіхань на мою честь, життя та здоров’я”, – сказано у звернені Петра Саганюка до голови ОДА Володимира Гунчика.




коментарів: 6
  1. Эту жирную утку скоро нахер застрелят. Столько земли наворовал, деньжищ отмыл ещё больше и теперь как пугливая истеричка прячется в кусты и пишет губернатору. КОЗЛИНА, ты Петя. Вот так себя вести и подчеркивать, что мер города – трусливая свинья.

  2. Свідки кажуть були!Нормальний Сананюк той мужик,просто скоро вибори!Хтось сильно просто хоче на кріселко мера!!!Ось і починають всякі пакості робити.Що за люди???Зеленкою облити хотіли,ужас!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа