<

Ремонт водогону на вулиці Сагайдачного у Володимирі: на кілька днів вимкнуть водопостачання, мешканців повідомлять заздалегідь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:13 | 18.08.2020 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Ремонт вулиці Сагайдачного у Володимирі-Волинському розпочали 10-го серпня. У планах – перед ремонтом дорожнього покриття – капітально відремонтувати мережі під дорогою, серед яких водогін. Для цього доведеться відключити централізоване водопостачання на вулиці на кілька днів. Про це обіцяють повідомити заздалегідь, а також організувати підвезення води та тимчасові колонки.

Про це під час оперативної наради розповів 18-го серпня міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк.

Зазначимо, що нарада відбулася вперше після великої карантинної перерви. За словами мера, варто братися до роботи, адже він бачить багато прогалин у роботі управлінь.

“Ми так вважай протринькали рік”, – сказав Саганюк.

Наступну оперативну нараду проведуть у більшому приміщенні – залі культурно-мистецького центру.

Роботи на Саагайдачного виконує Луцькавтодор, тендер на ремонт Незалежності виграла Луцька ДПМК, розповів голова. Проте ця компанія не має ресурсів, щоб зайти на об’єкт.

“Ольховий (керівник Луцькавтодору, ред) подав скаргу по антимонопольному. Луцька ДПМК відмовляється, але скаргу не можна відмінити”, – розповів мер.

Саме тому може виникнути заминка у початку проведення робіт.

“На Сагайдачного роботи почалися, але може виникнути проблема підключення до води. Частина буде два дні без води. Ми попередимо за пару днів і дамо доручення кинути тимчасові колонки. Будуть водовозки. Але треба буде потерпіти”, – зазначив Саганюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер