<

Ремонт 1,2 кілометрів вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському планують завершити за місяць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 10.08.2020 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

9-го серпня розпочалися ремонтні роботи дорожнього покриття на відрізку Ковельської – однієї з головних вулиць Володимира-Волинського. Фірма «Автомагістраль» працює на відрізку після залізничного переїзду і до кільця, що на виїзді з міста в напрямку Ковеля.

Якщо планам ніщо не стане на заваді, то завершать вкладати новеньке покриття орієнтовно за місяць.

Як розповів виконроб Едуард Антонян, наразі проводиться холодне фрезерування асфальтобетонного покриття товщиною 8 сантиметрів для подальшого укладання щебенево-піщаної суміші з цементом товщиною 18 сантиметрів, а також вирівнюючого шару асфальтобетону товщиною 10 сантиметрів і 5-ти сантиметрів щебенево-мастичного асфальтобетону фракції 20.

“Працюємо в реверсному русі, перекриваємо одну ділянку. Це невеликі незручності… деякі моменти треба потерпіти. Можливо, робота займе біля місяця, але постараємося швидше зробити. Літо жарке, гарне, постараємося до осені встигнути завершити роботи”, – розповів Антонян.

За словами першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, питання ремонту саме цієї ділянки Ковельської піднімали близько 3 років.

“3 роки зверталися і до Служби автомобільних доріг, і їздив на зустрічі неодноразово з Посполітаком. Роботи повністю виконуються за державні кошти”, – розповів він.

Зазначимо, що 10-го серпня у Володимирі розпочалися роботи на ще одній важливій дорозі – на вулиці Сагайдачного.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер