<

Новий сміттєвоз придбали для потреб Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 17.07.2018 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 4

Автопарк комунального підприємства «Полігон» поповнився новеньким сміттєвозом. Про це повідомив на оперативній нараді 17-го липня міський голова Петро Саганюк.

Про необхідність закупівлі нового сміттєвоза у місті говорили ще у минулому році. Загальна вартість подібного авто – 1,7 млн. гривень. Кошти виділили з міського бюджету.

Як повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, за результатами торгів через електронну систему «Prozorro» придбано сміттєвоз із боковим завантаженням СБМ 302/2 МАЗ-4381, технічна місткість кузова(об’єм) 11 метрів кубічних, що в свою чергу в два рази більше об’єму наявних до цього часу сміттєвозів. На даний момент проводиться реєстрація і постановка автомобіля на облік. Новий сміттєвоз та його водій Сергій Павловський в очікуванні на перший виїзд.




коментарів: 4
  1. Чому не Український КРАЗ, а Білорусько – російський МАЗ??? Тому що наш коханий президент налагодив крупно-вузлове збирання МАЗів (лише прикручують колеса кабіну і кузов) на Черкаському автоскладальному заводі “Богдан” і за державні кошти ці МАЗи сотнями закупляються в Збройні Сили, пожежникам, і комунальникам по всіх містах України. В той же час вітчизняний концерн КРАЗ, який складається із 6-ти заводів і 12 тис. працівників в різних містах України, перебуває на грані банкрутства, тому що немає замовлень, хоча може виготовляти аналогічну, повністю Українську техніку ще кращу ніж окупантський МАЗ. Висновок: поки державою керують бариги процвітання Україні не бачити як своїх вух.

  2. Ой все Вам погано-все нехорошо.МАЗ вже машина окупантів, Ну так свою зробіть! Тільки правда нету де нічого то у Вас не работает.всё покрали ВИ самі.теперь залишається тільки до ляхам сигарети тягати і їздити сраки їм підмивати бо вдома роботи немає або навіть до окупантам на роботу росія -беларусь так що не один Президент винен .Все винні до останнього хлопа.Не можите вже самі купляю МАЗи, Камази і не розмовляєте

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця