<

Маршрутки у Володимирі-Волинському курсуватимуть з 2 червня, якщо не погіршиться епідемситуація

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 29.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Якщо у Володимирі-Волинському не погіршиться епідеміологічна ситуація, то вже з 2-го червня у місті відновлять роботу громадського транспорту.

Про це БУГу повідомив перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.

“Хоча в нас, порівняно з іншими регіонами, менше хворих, ще значна кількість ПЛР-досліджень по відібраних аналізах не надійшли. Враховуючи це місто прийняло до виконання рішення комісії ТЕБ і НС області. Громадський транспорт відновить свою роботу, за умови, якщо не буде погіршення епідемілогічної ситуації у місті.

1-го червня засідатиме міська комісія ТЕБ і НС, на якій розглядатиметься питання відновлення курсування громадськоготранспорту з 2-го червня“, – сказав Матвійчук.

Відомо, що загалом у володимирчан і мешканців району відібрано 388 зразків біологічного матеріалу, для проведення ПЛР-діагностики. Отримано 161 ПЛР-результат. 227 проб перебувають в роботі у вірусологічній лабораторії ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України».

Як відзначив заступник, в разі відновлення курсування громадського транспорту, буде проводитися перевірка дотримання карантинних заходів.

Нагадаємо, станом на 29-те травня у Володимирі-Волинському виявили 36 випадків коронавірусу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця