<

«Готовий лобіювати інтереси Володимира-Волинського на обласному рівні» – Ярослав Матвійчук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 18.08.2020 / Володимир / , /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Представлення інтересів міста і громади на обласному рівні – дуже важливий аспект. У цьому переконаний перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук, який заявив, що буде балотуватись до Волинської обласної ради від політичної сили «За майбутнє».

Про це пише Кордон.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському відбувся форум прихильників політичної сили «За майбутнє» 15-го липня, під час якого назвали імена майбутніх кандидатів у депутати міської, районної та обласної рад.

«Не всі питання можна вирішити виключно за міські кошти. Необхідно заводити і обласні ресурси. Я маю досвід представництва міста на державному рівні в міністерствах, відомствах. Представляв 4 роки Володимир-Волинський в Асоціації міст України, ми відстоювали інтереси місцевого самоврядування. Маю досвід роботи понад 16 років в органах місцевого самоврядування, державної влади, на підприємствах та установах і готовий лобіювати інтереси міста на обласному рівні», – заявив Ярослав Матвійчук.

Таким чином, він назвав напрямки, над якими буде працювати команда депутатів.

«Упевнений, що з такою командою та підтримкою нам вдасться реалізувати багато проєктів в нашому древньому місті і в об’єднаних територіальних громадах, які є навколо міста. Якщо ми зайдемо в обласну раду – прикладемо максимум зусиль, аби інтереси наших виборців були представлені належним чином. У першу чергу це стосується ресурсної бази та об’єктивного розподілу субвенцій і дотацій, які будуть надходити у місто Володимир та об’єднані територіальні громади», – наголосив Ярослав Матвійчук.

За словами чиновника, депутати Волиньради повинні будуть захищати інтереси навчальних закладів обласного підпорядкування, яких у Володимирі налічується 5, аби не допустити їхнього закриття. Також команда «За майбутнє» бере на себе відповідальність за підтримку медичних установ і будівництво доріг, збереження екології, проведення тепломодернізацію і соціальний захист вразливих категорій населення.

«Ми розуміємо, що місто і об’єднані громади не потягнуть за місцеві кошти лікування наших мешканців, хворих на діабет чи онкологію – необхідні державні і регіональні програми. І в цьому напрямку наша команда буде працювати», – запевнив Ярослав Матвійчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер