<

Дві крадіжки та шахрайство: як пройшло 28-ме вересня у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:07 | 29.09.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

28-го вересня до Володимир-Волинського міського відділення поліції надійшло 19-ть повідомлень. Серед яких заява жительки Володимира-Волинського Наталії, 1973-го року народження про крадіжку. 

За словами заявниці, в кінці липня поточного року з ванної кімнати її будинку зникли золоті вироби. Загальна вартість збитків 4700 гривень. Працівникам поліції вдалося встановити, що до даного епізоду причетний раніше несудимий, безробітний громадянин Вадим, 1997 року народження.

Ще одне повідомлення, в якому йдеться про таємне викрадення 6-ти лавок з залізничного вокзалу, надійшло до поліції від начальника вокзалу. Зловмисники викрали майно крізь вікно. Сума збитків – більше тисячі гривень.

28-го вересня до відділення поліції звернувся мешканець Володимира-Волинського В’ячеслав, 2000 року народження, який повідомив, що дав у користування Дмитру, 1988 року народження, свій ноутбук. Останній його не повертає. Правоохоронці проводять перевірку.

29-го вересня, вночі, до поліції звернувся Валерій 1997 року, який сказав, що в нього невідомі особи вкрали телефон. За попередньою інформацією потерпілий зі своїм знайомим вступили в конфлікт з невідомими чоловіками поблизу бару “Маяк”. Ймовірно, що під час сутички телефон і був втрачений. Проводиться перевірка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця