<

До кінця року у Володимирі та селах громади буде заасфальтовано 11 вулиць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 20.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
1485
/ Коментарі відсутні

У Володимирі та навколишніх громадах за 2021 рік заасфальтували 11 вулиць. На деяких вулицях ремонтні роботи ще тривають, їх планують завершити до кінця року.

Цього року ми планували заасфальтувати 15 комунальних вулиць, але на деяких підрядник затягнув роботи, – повідомив міський голова Ігор Пальонка під час онлайн-звіту.

Зокрема доробили вулиці Сагайдачного і Незалежності, які розпочали робити ще минулого року. Також планували ремонтувати вулиці, де мешканці зробили проєктно-кошторисну документацію за власні кошти, та врахували вулиці Павлова та Озерна.

Загалом вдалося зробити вулиці Антоновича, Винниченка, Надії Курченко, Гуденка, Павлова у Володимирі, Озерна та Шевченка в селі Заріччя, Лесі Українки в селі Федорівка, Молодіжна в Селі Суходоли. Завершуються ремонтні роботи на ще двох вулицях.

“Також надіємось, що розпочнемо підготовчий процес на вулиці Академіка Корольова і ті дороги будуть завершені”, – зазначив Ігор Пальонка.

Ще чотири вулиці не вдалося відремонтувати, йдеться про Огієнка, Леонтовича, Шкільну та Червонобережну. Там підрядник затягнув виконання робіт, міська влада подала йому свої зауваження, їх робитимуть вже наступного року.

“Ми не будемо продовжувати з ним договір, а будемо оголошувати новий тендер, для того, щоб ті кошти, які виділялися освоїти на наступний рік і відремонтувати дані вулиці”, – додав міський голова.

Крім того, місто зацікавлене аби дороги державного значення, які проходять повз Володимир і неподалік, були відремонтовані.

Таким чином відремонтували Устилузьку, далі черга за тротуарами, які дороблятимуть наступного року.

“Ніхто не вірив, що буде відремонтована вулиця Зимнівську, але все-таки вдалося з підтримкою народного та місцевих депутатів розпочати роботи на даній вулиці. Замінили дорожнє покриття, замінили освітлення.

Сьогодні ще є позиція, що будемо включати кошти на облаштування пішохідних доріжок. Ми займаємося Зимнівською і думаю, що наступного року роботи по Зимнівській будуть завершені”, – відзначив Пальонка.

Дана вулиця проходить повз місто та Зимнівську громаду, яка також займається тим, щоб виконати роботи в комплексі й була дорога.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер