<

Депутатська комісія визначала статус “Варти порядку” та можливість заміни Володимир-Волинського відділку поліції на відділ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:21 | 3.11.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 19

2-го листопада на засіданні депутатської комісії законності та правопорядку обговорювали питання функціонування “Варти порядку” та можливості надати іншим громадським формуванням і організаціям повноважень та можливостей контролювати громадський порядок у Володимирі-Волинському. Одночасно підняли питання статусу місцевого відділку поліції та можливості змінити його на “відділ”.

На комісію запросили начальника Володимира-Волинського відділку поліції Михайла Бобика. Так при розгляді питання щодо внесення змін у Програму соціально-економічного розвитку, підняли питання функціонування у місті громадського формування “Варта порядку”.

Зокрема депутат та голова комісії Олег Тимосевич запропонував переглянути розділ 22, пункт 11 Програми, де зазначається, що “Варта порядку” – це єдине формування котре може охороняти громадський порядок. Депутат запропонував надати рівні можливості для всіх формуваннь та громадських організацій у місті та щоб вони могли виконувати функції “Варти порядку”.

Заперечив депутату місцевий підприємець Андрій Кандиба, котрий зазначив, що таке рішення потягне за собою зміну статуту громадської організації. Також Кандиба наголосив, що члени “Варти порядку” отримують дозвіл на носіння травматичної зброю, тому, на думку підприємця, краще переглянути склад формування та внести корективи. Підтримав цю пропозицію Михайло Бобик, який додав, що потрібно також мотивувати членів “Варти порядку” та заохочувати грошовими преміями.

img_9979

Місцевий активіст Тарас Сватко нагадав, що одним з рішень попередніх сесій було виділення коштів для підтримання та функціонування “Варти порядку”. Це ж питання зацікавило й Олега Тимосевича, адже про звіт за використання коштів наразі нічого не відомо.

Обговорюючи питання функціонування формування “Варта порядку” підняли питання статусу Володимир-Волинського відділку поліції. Так, начальник місцевої поліції Михайло Бобик зазначив, що для повноцінного забезпечення правопорядку в місті та районні не вистачає поліцейських. Наразі, на базі відділку, створено три ГШР, які повинні працювати і на території об’єднаних громад, і на території міста.

Заступник міського голови, секретар міської ради Олег Свідерський зазначив, що вже неодноразово напрявляли листи в Міністерства та особисто Арсенію Авакову щоб у Володимирі-Волинському був відділ поліції, але суттєвого результату не отримали. Також заступник мера наголосив, що можна заручитись підтримкою нардепа Ігоря Гузя та спільними силами домагатись створення відділу поліції.

Роботу Володимир-Волинського відділку також прокоментував депутат міськради Ярослав Жук та висловив суміви щодо роботи деяких правоохоронців. Зокрема посилався на судовий розгляд відносно його особисто та перевищення повноважень поліцейськими, де суд постановив притягнути правоохоронців до дисциплінарної відповідальності.

img_9976
img_0006
img_0010




коментарів: 19
  1. По ходу цей дядя ваабще на роботу не являється тіки по комісіях і міськрадовських нарадах шастає А чьо? клас! дєнежка капає салдат спить – служба іде

    • до 123 і Я читайте ст.32 Закону України про статус депутатів міських рад – дослівно – ” На час сесії чи засідання постійної комісії міської
      ради, а також для здійснення повноважень депутат міської ради звільняється від виконання виробничих та службових обовязків “

  2. Цікаво хто безкоштовно буде підставлятись на небезпеку виконуючи роботу поліціі ,яка мишей ловить дуже слабенько .

    • Ха-ха)))) у нас є вєлікиї люди з манією велічія і хворою психікою. От їм як раз і захочеться відчути себе нацяльніком.

  3. “Я”, “ми”….не йметься ханській шістьорі.Краще закони повчи,а то пишеш як з гарячки.

  4. Правильно є закон, бо якби не було – то і дух його би зчез звідтам. Та в тій конторі весь час якісь проводяться комісії то не означає що по всіх тра лазити жучарі. Агов платники податків і платники послуг комуненерго – ми з вами башляєм а цей дідо роботи не робе тіко шляється по міроприємствах

    • не вийде тобі паскуда закрити очі городянам на свавілля, яке коїться навколо…..Жук не здавайся, ти переможеш!!!!

  5. Жужа – больной человек, и если бы не покойный Галик, костей бы его уже не было, потому как сняли его с петли все вместе. Я как человек с достойным медицинским опытом отвечаю, что он болен. И просто местным властям ни к чему о него мараться – а ведь человек проходил серьезный курс психлечения во Львове, он и сейчас к нам приезжает, но каким макаром ему удается в местной больнице брать справки со штампом “Здоров” – это для вас повод обсудить

    • до Жене , думаю якраз ти больной після таких слів , я не здивуюсь , якщо завтра хтось з команди саганюка напмше , що жук і топився, і стрибав з 32-поверху ,і труювся , і підпалював себе і т.д , тут все ясно … а про мене в жука психіка дуже міцна з огляду на тиск , який чинить на нього влада , подивіться як він майстерно провів поліцію і маріонеток з теплокомуненрго , ти Жене так би зміг , а які нерви треба мати в судах , ну трохи він може занадно емоційний , але це йому іноді йде на користь …

      • не памятаю , щоб жук за останніх 10 років хоч раз був на лікарняному

        • пане жук , не звертайте увагу та не слухайте саганюковських посіпак ,їм явно не довподоби ваша діяльність та ваша позиція , і ішого чекати було б від не слід.

    • ми вже це чули не раз від тебе і від подібних осіб , знаємо куди хилите , ясно щоб очорнити людину , і всім давно це вже не цікаво ,придумайте ще щось .

    • ми вже це чули не раз від тебе і від подібних осіб , знаємо куди хилите , ясно щоб очорнити людину і щоб вивести жука з рівноваги , зрозуміцте , що всім давно це вже не цікаво ,придумайте ще щось .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер