<

Чутки на БУГом: птахофабрику Добкіна у Володимирі «пресують» через вибори у Харкові

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:30 | 27.09.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
2817
/ коментарі 3

На днях на птахофабриці у Володимирі відбулися гучні обшуки: було вилучено, за даними ЗМІ, 16 мільйонів гривень буцімто у справі про незаконне привласнення державних коштів. Проте подія трапилася за дивним збігом за кілька днів після того, як Михайло Добкін, тіньовий справжній власник фабрики, став кандидатом у мери Харкова.

Як повідомляє Суспільне, Михайло Добкін зареєструвався кандидатом самовисуванцем у мери Харкова 21-го вересня. Проте підтримки у провладних колах, як виявилося, не отримав. Натомість її отримав Ігор Терехов, який наразі виконує обов’язки мера, оскільки є секретарем міськради. Висунула Ігоря Терехова на посаду міського голови Харкова партія “Блок Кернеса – Успішний Харків” 25-го вересня.

На птахофабриці у Володимирі вже заявили про те, що вилучення коштів було незаконним і подібний тиск назвали брудними політичними маніпуляціями.

Тобто Добкіна у Харкові вважають серйозним опонентом провладному кандидату. Таким чином через обшуки йому дали зрозуміти, що подальша участь у політичній гонці загрожує його біізнесу. Натомість Володимиру такі політичні ігри загрожують втратою робочих місць та податків для наповнення місцевого бюджету.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди.




коментарів: 3
  1. Виходить, що Добкін дає володимирській громаді робочі місця. Якщо це так, то молодець.

  2. Всі бандити які вижили в розбірках дев’яностих стали власниками майна і не тільки один Добкін ,так що првлять бал і ділять гроші злодіїї ,вони і є власниками України .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок