<

Костянтин Зінкевич та Наталія Боярин відмовилися отримати церковні нагориди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:26 | 7.06.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ коментарів 7

До свята Святої Трійці, дня народження нашої Матері-Церкви, архієпископ Володимир-Волинський та Ковельський Володимир, нагородив активних волонтерів “Відзнакою Володимир-Волинської єпархії”.

Ці люди не жаліючи часу, власного здоров’я, сил, допомагають нашим воїнам, які перебувають в зоні АТО, хворим та госпіталізованим, пораненим, та навіть тим, які повернулися з зони АТО і не можуть влаштуватися на роботу, – повідомили на сайті Єпархії.

“Великий та безперестанний труд. Нехай і надалі Господь надає Вам сили та натхнення, енергійності в тій справі, яку ви робите для наших воїнів-земляків і не тільки їм”, – підсумував владика.

Список нагороджених:

1-й день Трійці (Володимир-Волинський) – Красуля В.А. (Турійськ); Дричик О.В. (Нововолинськ); Рязанов А.В. (Нововолинськ); Гут В.П. (Турійськ); Власюк В.Д. (Турійськ).

2-й день Трійці (Ковель) – Лисакова А.Г. (Ковель); Савина Л.Ю. (Ковель); Шлапай М.П. (Стара Вижівка); Івчик П.О. (Стара Вижівка); Дейнека В.М. (Ратно).

3-й день Трійці (Любомль) – Гурбич В.Г. (Любомль); Романюк А.П. (Любомль); Овдієвич В.Г. (Любомль); Шацька районна організація “Небайдужі” (Шацьк); Сопронюк П.З. (Іваничі); Курстак В.Л. (Нововолинськ); Гаць А.Г (Нововолинськ); Лисецький В.В. (Нововолинськ).

На жаль, Володимир-Волинські волонтери Костянтин Зінкевич та Наталія Боярин відмовилися отримати церковні нагороди.




коментарів: 7
  1. Підтримую Зінкевича та Наталю Боярин – скільки треба мати розуму, щоб отримувати нагороди від московського кодла

  2. Це Констянтин громаду зневажив.Громаду яка збирається та молитьсяч= в храмах УПЦ
    Зневажив тисячи людей.

  3. Молодці що відмовились…Маюьб тверду українську громадянську позицію

  4. Мололці… не навішують на себе ганебні відзнаки представниців країни агресора, не кидаються на ці 10 срібників, і на добрі не роблять піару як дехто з м.Нововолинська це правда Артеме ?.

  5. ЦЕРКОВЬ ВООБЩЕ ДОЛЖНА БЫТЬ В СТОРОНЕ ОТ ТАКИХ СОБЫТИЙ И ПОДДЕРЖКИ ТЕХ ИЛИ ИНЫХ. Церковь и есть самая первая блудница, более гнилого, продажного и лицимерного человеческого института как религя (православие и т.д.) я ещё не видел.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер