<

Внаслідок смертельної ДТП біля Солович один мешканець Нововолинська загинув, інший – травмувався

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:29 | 11.02.2020 / Новини / /
Перегляди
28
/ коментарів 8

10-го лютого по 6 годині ранку на автодорозі сполученням «Ковель-Володимир-Волинський», поблизу села Соловичі Турійського району, зіткнулися зустрічні автомобіль «Opel Astra» та вантажівка «Renault Magnum». Від отриманих травм водій легковика, мешканець Нововолинська, загинув на місці події, двоє осіб травмувалися.

За кермом легковика перебував 30-річний житель Нововолинська. Вантажівкою «Renault Magnum» керував 29-річний житель Любешівського району, – інформує поліція Волині.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Opel Astra» загинув на місці. Пасажира цього ж транспортного засобу, 24-річного жителя Нововолинська, госпіталізували в реанімацію Ковельської центральної районної лікарні.

Водія та пасажира легкового автомобіля затиснуло всередині, – зазначають рятувальники Волинської області.

На місце події прибули працівники 17-ї державної пожежно-рятувальної части селища Турійськ та 19-ї державної пожежно-рятувальної части міста Ковеля, які за допомогою аварійно-рятувального обладнання деблокували потерпілого пасажира з легкового автомобіля та передали його працівникам швидкої допомоги.

Водія вантажівки травмовано.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Досудове розслідування триває.

Внаслідок ДТП загинув мешканець Нововолинська, військовослужбовець Артур Зектер. Товариш, який був з ним в автівці, перебуває в реанімації.

Редакція інтернет-видання «БУГ» висловлює співчуття родині загиблого.




коментарів: 8
  1. Земля тобі пухом братанчік…
    Доля лиха забрала тебе….
    Хоча тобі там буде краще…
    Але Нам тебе дуже НЕВИСТАЧАЄ.

  2. З повагою відносилася до Артура, його батьків, сестри. Добрий,людяний,лагідний хлопець. З добрим відношенням до людей. Спочивай з миром,наш Захиснику! Царство тобі Небесне!

  3. Другий 24-річний хлопець що попав в реанімацію, тоже війсково-службовець який в АТО служив по контракту і був ранений у ногу, Максим звати. Зараз у комі лежить(

  4. Чув що треба здати кров (4+) куди звернутись, дайте телефон родини. Мій 0677217293

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця